Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κίνηση ανθρωπιάς η δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου σε συμπολίτισσα μας (video)

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενόψει και των ημερών που διανύουμε, εκπρόσωποι των εταιρειών Investment Analysis, Shyfharm και MRVIX Φλώρινας, παρέδωσαν χθες ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη συμπολίτισσα μας Γιάννα Τσακμάκη, η οποία μετά από τροχαίο απέκτησε κινητική αναπηρία από τη μέση και κάτω.
Εκτός όμως από το αμαξίδιο, προσέφεραν και ένα παραπληγικό κρεβάτι, ενώ μετά από συνεννόηση με την κλινική Άγιος Λουκάς θα γίνουν δωρεάν οι εξετάσεις και η νοσηλεία.



Για την αγορά του αμαξιδίου είχε ξεκινήσει, κυρίως διαδικτυακά, μια μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό. Και πάλι όμως, τα χρήματα είναι απαραίτητα για τις θεραπείες που ακολουθούν. Έτσι, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει από το υστέρημά του στον παρακάτω λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6239127375717
I.B.A.N.: GR0601712390006239127375717

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ...ΑΝ ΖΟΎΣΕ ΤΟ 2015 Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΗΜΟΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι η τσακμακη Γιαννα. Δεν ξέρω τη Όφελος είχαν αυτές η εταιρείες να ειναι καλα. Εγω πάντως ούτε κρεβάτι πηρα ουτε καροτσι. Το καροτσι Πληρώθηκε από τον ογα.δεν ξερω σε πια Δωρεά αναφέρονται.Και σε ό,τι άλλο αναφέρθηκαν, Είναι κρίμα πάντως να παίζουν με τα όνειρα μου. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.