Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» (video)

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες χάρισαν τα μέλη της παιδικής χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη», στη χθεσινή εορταστική συναυλία τους. 120 παιδιά όλων των τμημάτων: προχορωδίας Ι, προχορωδίας ΙΙ και παιδικής – εφηβικής, μετέφεραν τους θεατές στο κλίμα των ημερών που διανύουμε.
Η εκδήλωση έκλεισε με τα κάλαντα, που τραγούδησαν μικροί και μεγάλοι, αλλά και με την εμφάνιση του Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα.
Στη διεύθυνση της χορωδίας ήταν η Σοφία Μούλη. Στη διδασκαλία οι Σοφία Μούλη και Βάσω Μαρκοπούλου. Στο πιάνο συνόδευσε ο Ερωτόκριτος Καρύδης.

4 σχόλια:

  1. Ήταν μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη συναυλία. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στη μαέστρο Σοφία Μούλη και τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές και η γέννηση του Θεανθρώπου ας αποτελέσει το προμήνυμα για μια χρονιά εναλλακτική, πνευματική και δημιουργική. Την φετινή χρονιά,ας γίνει η ψυχή μας, φάτνη γέννησης της αγάπης και της ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά τραγουδήσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήτανε μια απο τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της χορωδίας. Συγχαρητήρια στα παιδια, στη μαέστρο, στον πιανίστα και σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας και μακάρι με το νεο χρονο η μαέστρος και τα παιδια να συνεχίσουν με τον ιδιο ζήλο και να κανουν περήφανη την πολη της Φλωρινας σε όλες τις συναυλίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.