Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αντωνιάδη (video)

Με αναφορές στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και σε θέματα που απασχολούν την Π.Ε. Φλώρινας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου, μέσα από την οποία έστειλε και τις ευχές του για τις εορτές.


12 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 1980. ΔΙΜΗΝΑ ΟΧΤΑΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ Κ.Α.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ; ΕΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΜΑΖΙ ΣΑΣ 0ΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ. ΚΡΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ MAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤWITTER. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ Η' ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγγίζει κανένα θέμα στην ουσία του γιατί πολύ απλά δεν χαλάει τη ζαχαρένια του για κανέναν.
    Έχει βρει τον τρόπο. Το παίζει ωραίος και τη βγάζει ατσαλάκωτος.
    Λόγια, τάξιμο και φούμαρα στους ιθαγενείς.
    Μπράβο Γιάννη το έχεις πιάσει το νόημα και πολύ καλά κάνεις. Όχι που θα κάτσεις να σκάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε 24 λεπτά ποια ουσία θέλεις να αγγίξει δηλαδή; Συνέντευξη για τις πολιτικές εξελίξεις είναι, μπες στο κανάλι της Βουλής αν θες να δεις ουσία. Μπράβο ρε Γιάννη, ενημερωτικότατος για όλα τα θέματα για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και επειδή δεν είσαι πολιτικός του 1980 συμφωνώ ότι πρέπει να σταματήσουν οι βισματικές τοποθετήσεις διοικητών σε νοσοκομεία που ουδεμία γνώση και σχέση έχουν με τη διοίκηση, αν θέλουμε να πάμε μπροστά σαν τόπος . Επιτέλους ένας πολιτικός με άποψη που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το κείμενο σίγουρα γράφτηκε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή και στερείται σοβαρότητας.

      Διαγραφή
  4. 6;12 Πολύ γλείψιμο. Αν περιμέναμε να ενημερωθούμε απ' αυτόν για να ξέρουμε τι μας γίνεται θα είμασταν για δέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αντωνιαδης τουλάχιστον βγαίνει στο γυαλί , καταθέτει προτάσεις , βλέπει κοσμο, λύνει προβληματα. Που ειναι ο βουλευτής ο κυβερνητικός; Άφαντος. Που ειναι ολοι αυτοι οι Νεοδημοκράτες που τον κατηγορούν; Άφαντοι η καλυτερα λαγοί . Για αυτο ο Αντωνιαδης θα ειναι αλλα δέκα χρονια βουλευτής. Γιατι στη Φλωρινα της μετριότητας ,παρουσίες σαν του Αντωνιαδη ειναι πολυτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβληματα; Ας μας απαντήσει ποια έλυσε έως τώρα η ουρά πάντοτε καποιον.Μπράβο στο γραφείο άξιο στο να απαντά στα σχολια.Μήπως έχει να κάνει κάτι καλύτερο; Αυτήν την ώρα βγήκαν εκατοντάδες εργαζόμενοι σε διαθέσιμο τητα και αντίδραση καμια. Όσο γία τον Σέλτσα μια χαρά βολευται με τον Αντωνιαδη. Καληνύχτα Φλώρινα. Δύο δεκαετίες στα κοινά με συνέχει παραμύθια και μικροπολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγηκαν οι λαγοι απο τα λαγούμια τους και σταζουν κακια και μιζερια πολιτευτες της πλακα και των σμσ μια ζωη τριτοδευτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνησω με το προηγουμενο αλλα οχι μονο λαγοι. καλικαντζαροι... αντε ερχονται και τα Φωτα

      Διαγραφή
  8. Φοβερή απάντηση το γραφείο του σκότους. Να διαβάσουμε και τίποτα ουσίας διότι ο ψεύτης και ο....τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετα ξεκινά το ψαλλίδισμα η γκρίνια και η.......αποκαθηλωση. Άλλωστε αυτά τα ξέρει ο Γιαννης, όταν το καταλάβει θα είναι αργά όπως ο Μάκης ο Νίκος και πολλοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλικαντζαροι και λαγοί και ο κλαμενος και βολεμένος κάνει τη δουλειά του. Στην υγειά στα κορόιδα.Καληνυχτα ΦΛΩΡΙΝΑ. Πες αλεύρι ο βοσκός σε περιμένει.....Και κάτι ακόμα οι εφήμεροι έρωτες μόνο θλίψη προκαλούν στο τέλος κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.