Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Μοντελοβίζιτες στην TV»

Σήμερα η Ελληνική τηλεόραση είναι στο αποκορύφωμα του εξευτελισμού, είναι απέναντι στον πολιτισμό και την παιδεία.
Η εικόνα και η ποιότητα που παρουσιάζει μοιάζει τριτοκοσμική η έλλειψη κουλτούρας και δημοκρατίας οδηγεί κυρίως τους νέους σε απύθμενες κοινωνικές εξαρτήσεις, στον λαϊκισμό και την άγνοια του αληθινού.
Απόλυτη ξεφτίλα, έξω οι ντιντήδες και τα πορνίδια από την τηλεόραση, ναι στην μάθηση στην παιδεία και την ποιότητα που μας αρμόζει!
Η τηλεόραση, μας έχει εθίσει συνειδητά στις «μοντελοβίζιτες» στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά, βλέπουμε κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου θέματα, παίρνουν τον λόγο άσχετοι σε σημείο να μας λένε ότι τους έρθει…χωρίς υπόσταση και ψήγμα αληθινού.
Βλέπουμε τις ημίγυμνες παρουσιάστριες να τις χουφτώνουν κυριολεκτικά και να μας δίνουν φτηνή σεξουαλική εμπορική ποιότητα τύπου «Τζούλιας».
Οι κρυφές και φανερές πόρνες δίνουν αγώνα για την τηλεθέαση χωρίς να διστάζουν να δείχνουν κατά λάθος -υποτίθετα- τα απόκρυφα τους, αδιαφορώντας αν εκείνη την ώρα τους βλέπουν μικρά παιδιά καθισμένα σον ίδιο καναπέ με τον παππού ή την γιαγιά τους.
Βίντεο και ρεπορτάζ ανοησίας, εμπόριο κακοποιημένων ψυχών, νταβατζήδες ντιντήδες και ματάκηδες κατέκλυσαν την τηλεόραση.
Η απόλυτη ξεφτίλα, έφτασαν να δείχνουν την γυναίκα σαν μια εικόνα πορνογραφική στις μεσημεριανές και πρωινές εκπομπές, δυστυχώς η είσοδος ενός οίκου ανοχής μοιάζει σοβαρότερη από την εικόνα της τηλεόρασης, σήμερα για να βγεις στην τηλεόραση πρέπει απαραίτητα να είσαι πορνίδιο ή ντιντής.
Θα ήθελα να τονίσω εδώ ότι δεν φταίει μόνο η τηλεόραση, φταίμε και εμείς που τα παρακολουθούμε, η υποκρισία μας περισσεύει, δεν μας αρέσουν, τα λογοκρίνουμε τα κατηγορούμε αλλά τα βλέπουμε.
Στο θέμα της ενημέρωσης δεν θα κάνω τον κόπο να μπω, αφού δεν υπάρχει ενημέρωση τι να σχολιάσω, την «στρατολογημένη» προπαγάνδα τους…
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τα ανέχεται και δεν κάνει τίποτα να αλλάξει τα δεδομένα… ακούς ΕΣΡ ή και συ είσαι τυφλό σαν την δικαιοσύνη!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.