Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ας βοηθήσουμε όλοι για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου!

Στο Κ.Α.Φ.Κ.Α. Αμυνταίου νοσηλεύεται η Γιαννούλα Τσακμάκη (ετών 40) μια κοπέλα από τους Λόφους Φλώρινας στην οποία η μοίρα δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντάς την μετά από τροχαίο ανάπηρη από τη μέση και κάτω.
Η Γιαννούλα λοιπόν χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας για να μπορέσει να αγοράσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο καθώς το ποσό που της χορηγεί η ασφάλεια είναι ελάχιστο και η ίδια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμπληρώσει το υπόλοιπο του ποσού.
Δείξτε την αγάπη σας σ’ αυτό το πλάσμα που είναι μόνη και μητέρα 2 παιδιών και που ο δικός της σταυρός μόλις φορτώθηκε στην πλάτη της. Ο δρόμος της ζωής της από εδώ και πέρα είναι ένας χωμάτινος μονόδρομος απλά όλοι εμείς μπορούμε να της τον ασφαλτοστρώσουμε για να κυλήσει ευκολότερα πάνω σ’ αυτόν.
Αυτές τις άγιες μέρες που πλησιάζουν ας δώσουμε ότι μπορούμε από το υστέρημά μας για να βοηθήσουμε την Γιαννούλα να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.
Τα χρήματα πρέπει να μαζευτούν το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου. Και φυσικά όποιος από εσάς θέλει μπορεί να την επισκεφτεί στο Κ.Α.Φ.Κ.Α. Αμυνταίου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6239127375717
I.B.A.N.: GR0601712390006239127375717

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.