Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

5ος ο ΑΟΦ στην πανελλήνια γενική κατάταξη σωματείων χιονοδρομίας

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας κοινοποιούμε απόσπασμα του εγγράφου αξιολόγησης σωματείων, που παραλάβαμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων, για το έτος 2014-2015. Αφορά συλλόγους της Ελληνικής Επικράτειας που ανήκουν στην δύναμή της και καλλιεργούν και διαδίδουν την χιονοδρομία σε όλες της τις μορφές.
Τα κριτήρια που ελήφθησαν υπ’ όψιν από την ΕΟΧΑ, ήταν ποιοτικά και ποσοτικά. Αφορούν νίκες σε Πανελλήνιους Χιονοδρομικούς Αγώνες - αριθμό και καλλιέργεια φυτωρίων - ενασχόληση με αναπτυσσόμενα αγωνίσματα (δίαθλο).
Αισθανόμαστε ότι οι κόποι, η μεθοδική και επίπονη δουλειά μας, η 10μηνη (ανά έτος) ασταμάτητη προπονητική δραστηριότητα, με ευθύνη και αξιοπιστία, οι παιδοκεντρικές καινοτόμες δράσεις σε όλα τα επίπεδα, απέφεραν καρπούς και οδήγησαν τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στην 5η Πανελλήνια θέση. Αναμετρήθηκε με 38 Ελληνικά Σωματεία, με παράδοση πολλών χρόνων στον χώρο, που δραστηριοποιούνται σε πόλεις με πολλαπλάσιο πληθυσμό από την Φλώρινα.
Απασχόλησε και συνεχίζει να προπονεί ασταμάτητα 80 μικρούς αθλητές, έχοντας την αμέριστη βοήθεια 8 προπονητών (Αλπικό 7-Δρ.Αντοχής 1).
Site AOF: www.aoflor.gr

Σας παραθέτουμε τα πρώτα 15 Σωματεία επί συνόλου 38:Η βαθμολογική πορεία του ΑΟΦ, στην αξιολόγηση Σωματείων της ΕΟΧΑ, από το 2008 (Δεκ) που ιδρύθηκε, μέχρι και σήμερα:Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.