Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτιά Μεϊμαράκη και στη Φλώρινα

Σε ντέρμπι μεταξύ Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα εξελίχτηκαν στην Π.Ε. Φλώρινα οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τελικά, ο κ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε 913 ψήφους και ο κ. Τζιτζικώστας 864. Ακολούθησαν ο κ. Γεωργιάδης με 361 ψήφους και ο κ. Μητσοτάκης με 349 ψήφους.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα, κατά εκλογικό τμήμα, έτσι όπως τα απέστειλε η ΝΟΔΕ Φλώρινας.

24 σχόλια:

  1. Ευτυχώς οι υπόλοιποι νομοί ψήφισαν με τη λογική και έτσι συνεχίζει ο Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα έλεγα πρωτιά της Κέντρο-δεξιάς και ήττα της Δεξιάς όπως εκφραζόταν από Τζιτζικώστα και Άδωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΕΜΤΟΖΑΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ !!! ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Φλώρινα πρέπει κάποτε να ξυπνήσει και να μην ψηφίζει αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδίες είναι αυτά που λες. Λογαριασμό δεν θα σου δώσουμε για το τι ψηφίζουμε.

      Διαγραφή
  5. οι αλβανοι ειναι πιο πολλοι αν πηγαιναν να ψηφισουν.ακου λεει οι πιο πετυχημενες εκλογες στην νδ.ουτε το 4%.πσσσσσσσσσ παει και αυτο το κομμα ακολουθει το μπασοκ στον καιαδα..καιρος ηταν.ο κοσμος δεν ξεχνα την καταστροφη του κρατους απο τα δυο μεγαλα κομματα φιλοι.40 χρονια μιζες, κομματοκρατια,διαπλοκη,ρουσφετια,βρωμα και δυσωδια.και οπως λεει ο γαυρος τσουκαλας ANTEEEEEEEEE ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι, αλλά υπάρχουν πολλοί ραγιάδες ακόμη, κολλημένοι στο ρουσφέτι, τον οχαδελφισμό, την αναξιοκρατία, την υποταγή στα τζάκια. Γι' αυτό ή Ελλάδα διαρκώς πεθαίνει. Μόνο λίγο καιρό ανασαίνει, και ξανά προς το χάος τραβά.

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι, αλλά υπάρχουν πολλοί ραγιάδες ακόμη, κολλημένοι στο ρουσφέτι, τον οχαδελφισμό, την αναξιοκρατία, την υποταγή στα τζάκια. Γι' αυτό ή Ελλάδα διαρκώς πεθαίνει. Μόνο λίγο καιρό ανασαίνει, και ξανά προς το χάος τραβά.

      Διαγραφή
    3. Καταλαβαίνεις τι λες;; Μεθυσμένος ή βαρεμένος είσαι;;;

      Διαγραφή
  6. Αμολούσαν αετό άλλη μια φορά οι Φλωρινιώτες.Για αυτό θα είμαστε πίσω μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ειναι αυτος που οποιων στηριζει παντα χανει.κουιζ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε Βοσκέ.. τα κατάφερες για την πρώτη βδομάδα. Να σε δω την επόμενη ,θα σέρνεις ακόμη απο τη μύτη τους ψηφοφόρους σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το βρηκα!!λυνω το κουιζ και λεω μερεντας!σωστα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή τύχη στον Κυριάκο να νικήσει τους μηχανισμούς και τους Βαρώνους του κόμματός του,γιατί έτσι υπάρχει ελπίδα να σωθεί και η Χώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MEΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΕΙΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νέοι φίλε μου είναι η ελπίδα στο παλιό: που δεν μπόρεσε να νικήσει το σύριζα, να κάνει τις εσωκομματικές εκλογές κανονικά τον Νοέμβριο, να μετρήσει μέχρι και τώρα 400 χιλιάδες ψηφους,όταν στην Ισπανία μέτρησαν σε 4 ώρες σαράντα εκατομμύρια, που μιλάει για ηλεκτρονική διακυβέρνηση και κάνει ακόμη χρήση του φάξ. Τι να περιμένεις πλέον από το παλιό; ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο χαρά στο Σύριζα ότι με την επικράτηση του παλιού στη Ν.Δ θα είναι τουλάχιστον στην εξουσία για άλλα 10 χρόνια! Μόνη ελπίδα αλλαγής ο Κυριάκος,τόσο για το κόμμα του που έχει πάρει τον κατήφορο, όσο και για την ανόρθωση της χώρας, αν βέβαια τηρήσει τις εξαγγελίες του και φυσικά επικρατήσει στις 10-01-2016! Καλή τύχη Κυριάκο!!!

      Διαγραφή
  12. Σκληρή κόντρα του ευρύτερου μητσοτακεικου μπλοκ στον β γύρο. Η κόντρα γίνεται για τον επόμενο αρχηγό Παύλο μπακογιαννη επίσης του ίδιου μπλοκ αλλά με αλλότρια συμφέροντα. Εγώ ρεκόρ γλέντια κρητικά. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο βουλευτής αντωνιαδης που στήριξε μαζί με το γραφείο του τζιτζικωστα τι έχει να πει τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πει ότι η καρα-δεξιήλα Μπαλτάκος, Σαμαράς, Τζιτζικώστας και Βορίδης πήγε στον αγύριστο!

      Διαγραφή
  14. Πονηρούλη και λαικιστούλη Μειμαράκη, ενώ όφειλες να είσαι στη βουλή να πάρεις θέση με ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ η ΟΧΙ προτίμησες την οδό της διαφυγής που βέβαια δεν έχει κόστος. Ο λαός το ξέρεις καλά ότι το απών το ξεχνά γρήγορα.Κύριε Μειμαράκη δεν είσαι στη βουλή για να κάνεις καριέρα.Αν δηλ. εκλεγείς πρόεδρος στα νομοσχέδια που θα έχουν κόστος θα προτιμήσεις να κρύβεσαι πίσω από τις καρέκλες στο κυλικείο της βουλής; Και Ο Σύριζα που εκλιπαρεί για σοβαρή αντιπολίτευση τι θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα να λες βλακείες. Είχαν μεταφέρει την αδελφή του στην εντατική και πήγε στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος της βουλής είχε ενημερωθεί και η Ν.Δ

      Διαγραφή
    2. Δεν ενημερώθηκε όμως ποτέ ο λαός για τη θέση του στο νομοσχέδιο για τη Συμβίωση. Εξάλλου και ο Κυριάκος έλειψε στη συνεδρίαση για την ανάδειξη του προέδρου της Δημοκρατίας, όμως με επιστολή του που διαβάστηκε ξεκαθάρισε τη θέση του με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στον κ. Παυλόπουλο:«Τιμώ τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο. Πρόκειται για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση.
      Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρείς λόγους: Δεν αντιστάθηκε στις "σειρήνες" του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα.
      Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας."
      Αυτό το ύφος θέλει το κόμμα σας, τέτοιους ηγέτες έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Βαρεθήκαμε τους παραμυθάδες και τους λαϊκιστές. Η ελπίδα για το νέο το διαφορετικό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Αυτή την ελπίδα πρέπει να χαρίσουν στο τόπο οι ψηφοφόροι της Ν.Δ . Είναι ηθικό χρέος τους προς τη Χώρα.

      Διαγραφή
  15. 1:21 O Τσίπρας σύντομα θα πάψει να είναι πρωθυπουργός και θα εκδώσει μια σειρά από παραμύθια σε αυτά έχει μεγάλο ταλέντο. Η Ν.Δ έχει πολλά και ικανά στελέχη. Ο Μεϊμαράκης θα γίνει σύντομα πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να καταλάβω εσύ τι ζόρι τραβάς;; Εκτός αν κατάλαβες ότι η Ν.Δ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.