Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Πέρασε από την Έδεσσα ο Αριστέας Φιλώτα

Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι παίκτριες του Αριστέα Φιλώτα, για την 2η αγωνιστική του Β Ομίλου, του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Οι παίκτριες του Θόδωρου Ιωάννου, παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με 2-0 σετ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τελικά επικράτησαν στην Έδεσσα της Εδεσσαικής με 3-2 σετ.
Το ξεκίνημα του αγώνα για τον Αριστέα ήταν νωθρό, με κακές επιλογές στην επίθεση, κάτι που οδήγησε στην απώλεια των δύο πρώτων σετ.
Στο τρίτο σετ ο Θόδωρος Ιωάννου προχώρησε σε αλλαγές, οι οποίες βοήθησαν την ομάδα να απαλλαγεί από το άγχος και με καθαρό μυαλό να βγάλει στο γήπεδο τα καλά αγωνιστικά στοιχεία της, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η ομάδα του Αριστέα έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της επικρατήσαμε με σκορ 15-7.
Πολύ καλή απόδοση είχαν όλες οι παίκτριες του Αριστέα μετά τα δύο πρώτα σετ, με σημείο αναφοράς την απόδοση των Νόπη Κούση και Ευαγγελίας Μπηλιώνη.
Τα σετ : 25-20, 25-19, 21-25, 18-25, 7-15
Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου): Αβραμίδου Θεοδώρα, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μελίσσα Κατερίνα, Μπηλιώνη Ευαγγελία, Νόπη Κούση, Ρίζου Σοφία, Τόρτοκα Σωτηρία, Τόρτοκα Σμαρώ.

Ήττα για τις Παγκορασίδες στα Γρεβενά
Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Παγκορασίδες αγωνίστηκαν στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών με αντίπαλο τον «Γ.Σ. Γρεβενών», όπου και έχασαν με 3-1 σετ. Οι «μικρές» του συλλόγου, αν και αγωνίστηκαν με έναν σαφώς καλύτερο αντίπαλο, κατάφεραν σε κάποια διαστήματα να ελέγξουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κερδίσουν το 2ο σετ και να σταθούν αξιοπρεπώς στα υπόλοιπα σετ.
Τα σετ 25-5, 24-26, 25-8, 25-18
Αγωνίστηκαν οι: Γετίμη Μαρία, Γιώβη Μαρία, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Δημητρίου Δήμητρα, Θεολογίδου Άννα, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μπάλι Φρατζέσκα, Μπαρτζώκα Χρυσούλα, Χαραλαμπίδου Φωτεινή, Χασάλα Σάρα, Χατζή Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.