Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η 2η ημερίδα με τίτλο «Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Διεπιστημονικότητα στο Σχολείο»

Μεγάλη επιτυχία διδακτικά και ερευνητικά, με την πλείστη δυνατή προσέλευση, είχε η 2η ημερίδα, με τίτλο «Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Διεπιστημονικότητα στο Σχολείο», που διοργανώθηκε από την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η προφορική παρουσίαση των posters – projects της προσχολικής αγωγής για νηπιαγωγούς και σύγχρονες διδακτικές πρακτικές, στις παρακάτω θεματικές:

• ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΪΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΒΑΪΡΙΝΟΥ)

• ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ: Η ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ (AΝΝΑ ΚΕΡΛΟΒΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ)

• ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ)

• Η ΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΒΑΪΡΙΝΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΡΑΓΙΑΝΤΣΗ, ΑΥΡΑ ΠΑΣΧΑΛΗ)

• ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ" (ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ)

• ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΥΘΙΚΟ ΖΟΥΣΑΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ( ΠΛΑΓΕΡΙΝΟΥ ΚΛΕΑΡΕΤΗ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.