Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Νέος διοικητής του νοσοκομείου Φλώρινας ο Νικόλαος Κοτοπούλης

Άλλους 11 νέους διοικητές νοσοκομείων ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας, ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης. Για το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου επέλεξε το Νικόλαο Κοτοπούλη.

Ο κ. Κοτοπούλης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών Υγείας.

Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει διευθυντής Οργάνωσης και Διοίκησης σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμβουλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, τεχνικός σύμβουλος της 3ης ΥΠΕ και αξιολογητής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

32 σχόλια:

  1. Ποιός είναι αυτός? Από πού μας ήρθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε; Από το "Ερρίκος Ντυνάν" του οποίου ο τ. Πρόεδρος συνελήφθη σήμερα το πρωί για μπίζνα στον εξοπλισμό....

      Διαγραφή
  2. επιτέλους σταμάτησε η απευθείας ανάθεση των διοικητών με κομματικά κριτήρια, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν άξιοι γι αυτή την θέση. για πρώτη φορά αξιοκρατικά μπαίνουν διοικητές με προσόντα και βαριά βιογραφικά, οι οποίοι κρίθηκαν μέσα από μια αδιάβλητη διαδικασία. καλή επιτυχία στο νέο διοικητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι δα.Δεν θα μας πείσεις 10.36 τσιράκι του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο μόνος αξιος ηταν ο εν λόγω και πως δεν υπήρχαν σε ολόκληρο νομο Φλώρινας αξιολογότεροι αυτού να αναλάβουν τη θέση αυτή. Ε όχι και βαρύ βιογραφικό. Όσο για την αξιοκρατία να την επιζητάς και για τον εαυτό σου όταν σε βάζαν στα ΔΣ του Νοσοκομείου ή όταν σε παίρναν στα βουλευτικά γραφεία....α κ ανεβασε και το ιδιο σχολιο και σε αλλα μπλογκ...όχι μονο σε αυτό και στο φλωρινεα...συνεχισε την προπαγανδα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιμένω ότι η διαδικασία και η επιλογή των διοικητών είναι πρωτόγνωρη για την χώρα. επίσης καταλαβαίνω την πικρία όσων δεν επιλέχθηκαν. αν δείτε τα βιογραφικά όλων των διοικητών που τοποθετήθηκαν είναι όλα αξιέπαινα και βαριά βιογραφικά. και πλέον οι τοποθετήσεις δεν είναι κομματικές. και αυτό είναι που σας πειράζει και σας ενοχλεί. γιατί δεν έγινε μια από τα ίδια, για να μπορείτε να κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ. όσο για τα ΔΣ, δεν είδα να μιλάνε, μιλάτε, έτσι και για τις προηγούμενες τοποθετήσεις, αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι τοποθετημένος σε κανένα ΔΣ.

      Διαγραφή
  4. Γαμπρός στην Παλαιστρα είναι όποιος κατάλαβε καταλαβε. Κρίμα στα βαριά βιογραφικά από την Φλώρινα που είχαν ενδιαφερθεί...... Ας αλλάξουμε πλευρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα βαριά βιογραφικά από τη Φλώρινα που είχαν κατατεθεί. Και που είναι γαμπρός στη Παλαίστρα εσύ τί κατάλαβες δηλαδή;

      Διαγραφή
  5. Άξιος ο νέος διοικητής - αξιολογητής στο "Ερρίκος Ντυνάν"!!! Ο τ. Πρόεδρός του "Ερρίκος Ντυνάν" ωστόσο συνελήφθη μετά της συζύγου του σήμερα το πρωί για "μπίζνα" που αφορά τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου.... Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... αξιολογητής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν"...

    Γνώμη μου : όχι και τόσο βαρύ το βιογραφικό του με την παραπάνω ιδιότητά του.

    Δέστε και απόσπασμα από το σημερινό ρεπορτάζ της "Ζούγκλα.gr", που ακολουθεί :
    (αρχή ).... - Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, με βάση εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Διαφθοράς Νίκου Τσιρώνη, ο πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, 75 ετών, και η 67χρονη σύζυγός του Γεωργία Μαρτίνη, με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.
    Χειροπέδες στον Ανδρέα Μαρτίνη και τη σύζυγό του για απάτη σε βάρος του «Ερρίκος Ντυνάν»
    Το ζεύγος Μαρτίνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, με βάση τα εντάλματα που αφορούν σε κακουργηματική απάτη σε συνδυασμό με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και μη και κατ’ εξακολούθηση.
    Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
    Ειδικότερα, αστυνομικοί εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του ζεύγους Μαρτίνη και έκαναν εκτεταμένες έρευνες, ενώ τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια.
    Η υπόθεση αφορά -σύμφωνα με την κατηγορία- σε μίζα εκατομμυρίων (σ.σ.: περίπου 3,2 εκατ. μάρκα) που φέρεται να εισέπραξε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» από γερμανική εταιρεία που προμήθευσε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, η οποία κατέβαλε το ποσό της μίζας - σύμφωνα με τις Αρχές- για να προτιμηθεί. (τέλος ρεπορτάζ)

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο john pretenter αποφάνθηκε. ρε μήπως έχουμε συνηθησει πάρα πολύ την διαπλοκή και την ρεμούλα και την βλεπουμε και εκει που δεν υπάρχει;;;

      Διαγραφή
  7. Αλήθεια γιατί σε όλους τους άλλους διοικητές κατονομάζονται οι σχολές από όπου προέρχονται τα μεταπτυχιακά τους και για το δικό μας δεν υπάρχουν; Πόσο βαρύ πια το βιογραφικό του; Δεν υπήρχαν Φλωρινιώτες άξιοι να καταλάβουν αυτήν τη θέση; Και με μεταπτυχιακά που θα δηλώνονταν και θα υπήρχαν...Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ναι υπηρξε ενας που πηρε πτυχειο ΑΕΙ ανοικτου πανεπιστημιου,διάλληλογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δε μεταβληθεί άρδην και ανατραπεί εκ θεμελίων η κρατούσα νοσηρή νοοτροπία που διέπει τη συμπεριφορά και την πολιτεία των ηγετικών κλιμακίων του παραπαίοντος και θνήσκοντος ΕΣΥ καθώς, και κυρίως, των πολιτικών προισταμένων τους δεν πρόκειται να ανατείλουν καλύτερες μέρες στον ορίζοντα της Δημόσιας Υγείας. Οι νοοτροπίες κείνται υπεράνω των προσώπων.
    ΓΑΛΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν τουλάχιστο καλή αίσθηση χιούμορ όταν ανακοινώνουν τον Διευθυντή στη Φλώρινα την ίδια μέρα που συνελήφθη το ζεύγος Μαρτίνη του οποίου τις "αγορές" για το Ερρίκος Ντυνάν αξιολογούσε ο κυρ Νίκος Κοτοπούλης! Όχι βέβαια ότι ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι Διοικητές είχαν μεγαλύτερη σχέση με διοίκηση Νοσοκομείου από ότι ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι δεν κολλάει εδώ. Μήπως είναι βολεμένος από προηγούμενες κυβερνήσεις? Ας μας πούνε από πότε έως πότε ήταν τεχνικός σύμβουλος της 3ης ΥΠΕ και με ποιόν διαγωνισμό ή κομματική τοποθέτηση κατείχε αυτήν τη θέση. Επίσης ώς Διευθυντής εταιρείας ιατροτεχνολογικών προιόντων τι συμβάσεις έχει κάνει με νοσοκομεία του ΕΣΥ? Με τι διαγωνισμούς και ποιό το ύψος προμήθειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά το πρόβλημα ποιο είναι; Το ότι εργάστηκε στο Ντυνάν; Αυτό δηλαδή τον κάνει αυτομάτως συνένοχο σε σκάνδαλο; Το πρόβλημα μήπως είναι το ότι δεν είναι Φλωρινιώτης; Πρέπει δηλαδή να προτιμώνται οι Φλωρινιώτες; Όσο για το βιογραφικό του μια χαρά μου φαίνεται. Απόφοιτος του πολυτεχνείου Πατρών με μεταπτυχιακό σχετικό με την υγεία. Η δασκάλα που ήταν διοικήτρια στο παρελθόν ήταν σχετικότερη με το αντικείμενο δηλαδή. Τώρα για το να επιλέχθηκε με κομματικά κριτήρια είναι πιθανό. Αυτές οι θέσεις πάντα έτσι δίνονται. Τουλάχιστον αυτός έχει καλό βιογραφικό και προϋπηρεσία σε ένα μεγάλο αθηναϊκό νοσοκομείο, άρα έχει και εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν είχε παρέμβει ως τεχνικός σύμβουλος με εντολή της 3ης ΥΠΕ, ενδεικτικά το αναφέρω- οι έχωντες γνώση των πραγμάτων θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ , η Μονάδα Τεχνητου Νεφρού θα είχε κλείσει από το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστή και ασθενείς με προσωπικό είχαν γίνει βαλίτσες και τρέχαν μέχρι τα Γρεβενά για μία αιμοκάθαρση .

    Επιτέλους και ένας Διοικητής που κατέχει ΄μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας . Αυτό είναι φυσικό ότι θα πικράνει μερικές και μερικούς . Περιμένουμε όμως μαζί με τον νέο διοικητή να διοριστούν και γιατροί στο νοσοκομείο μας σε κρίσιμες ΚΛΙΝΙΚΕΣ ειδικότητες όπως ορθοπεδικός παιδίατροι κ.α.ειδικότητες γιατί ΄το πράγμα έχει φτάσει στο ΑΠΡΟΧΏΡΗΤΟ.

    Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί για το έργο του και όχι εκ του βιογραφικου αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το αναφέρεις ενδεικτικά για τη μονάδα τεχνητού νεφρού πες μας και πόσο πληρώθηκε για τη δουλειά που έκανε..ας μην κοροϊδευόμαστε...

      Διαγραφή
  14. Τοποθετείται κάποιος με σοβαρό βιογραφικό και με γνώση του αντικειμένου. Όχι πως δε θα υπήρχαν κι άλλα καλά βιογραφικά, αλλά αυτό επελέγη.
    Μα πριν καν πατήσει το πόδι του στο νοσοκομείο, άρχισε η ηλίθια γκρίνια σας, διότι "δεν είναι Φλωρινιώτης". (είδαμε και τους φλωρινιώτες τι καλά που τα κατάφεραν). Μάλλον ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα, το ότι ο άνθρωπος δεν είναι ντόπιος κι άρχισε να εξεπλώνεται ο πανικός ότι τα παράσιτα του νοσοκομείου θα ξεβολευτούν, αφού δε θα έχουν άκρη, μήπως βρουν και το μπελά του κιόλας. Και για φαντάσου, να τους αναγκάσει να δουλέψουν κι από πάνω! Ε, όχι λοιπόν! Ως γνήσιοι Φλωρινιώτες, κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Λάσπη και χολή μέχρι τέλους.

    Αλλά δεν ανησυχώ. Το ΓΝΦ έχει παράδοση στο να εξαναγκάζει ικανούς και άξιους ανθρώπους να φεύγουν, για να συνεχίζουν να βασιλεύουν οι βολεμένοι άσχετοι ντόπιοι.

    Είστε άξιοι της (κακής) μοίρας σας, ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον εσυ ξεβολεύτηκες ΄1234. Στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν παράσιτα αλλα σημαντικα προβλήματα που πρέπει να δώσει λύσεις .

      Διαγραφή
  15. Μπορεί να έχει χειρότερο βιογραφικό από άλλους άξιους ή καλύτερο από άλλους προτεινόμενους. Σημασία έχει το έργο που θα επιτελέσει και τι γνώμη θα αφήσει όταν κάποια στιγμή φύγει. Ο άνθρωπος, όπως και ο κάθε νεοδιορισθεις, χρειάζεται μικρή πίστωση χρόνου. Ακόμα γράφονται σχόλια για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας, ας ελπίσουμε σε λύση κάποιων έστω και ας περιμένουμε τις πρώτες κινήσεις (άμεση στελέχωση κενών θέσεων & κάλυψη ιατροφαρμακευτικού υλικού). Καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο του και εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες στα θετικά και κριτές στα αρνητικά. ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτέλους, αξιοκρατική και ακομμάτιστη τοποθέτηση ατόμου που δεν διορίστηκε με βάση την προϋπηρεσία στις τοπικές οργανώσεις. Έχει να γίνει από την εποχή που Διοικητής ήταν ο Αντώνης Τσάκωνας. Για τα ενδιάμεσα χρόνια ας μη μιλήσω καλύτερα. Κύριε Κοτοπούλη μη δίνετε σημασία στους κακοπροαίρετους. Καλή επιτυχία λοιπόν, ψυχραιμία και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομμάτιστη από ΣΥΡΙΖΑ ναι. Από το νέο ΠΑΣΟΚ που είναι το ΣΥΡΙΖΑ όχι. Να είναι καλά ο ΠΑΣΟΚΟΣ βαρύμαγκας Πολάκης που έχει κάνει όλες τις μεθοδεύσεις. Τώρα που τελειώσαμε όλοι μαζι οι ΠΑΣΟΚΟΣΠΟΡΟΙ τα βολέματα ας γιορτάσουμε τη μνήμη του αρχηγού μας Ανδρέα Παπανδρέου! Τελικά η μνημονιακή αριστερά είναι χειρότερη από τη μνημονιακή δεξιά ή δεν υπάρχει καμιά διαφορά? Τέλευταία ψευτοαριστερά γειά σου. Ξανά μετά από 50 χρόνια θα τα πούμε. Λυπάμαι.

      Διαγραφή
  17. Ας πανηγυρίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα μας το κλείσουν και ας ευχηθούμε να βάλει τάξη εκεί μέσα ώστε οι νέοι γιατροί να έχουν λόγο να μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Ή μάλλον ξέρεις και δεν μπορείς να το χωνέψεις. Πρώτη φορά γίνονται διοικητές με τέτοια βιογραφικά. Ούτε συνταξιούχοι γιατροί, ούτε συνταξιούχοι τραπεζικοί, ούτε αλαζόνες δικηγόροι. Ξύδι και καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θερμά συγχαρητήρια κ. Κοτοπούλη, όπως βλέπεις πάντα θα υπάρχουν φωνές πικρίας και κακίας. μην δίνεις καμία σημασία σε αυτούς που προσπαθούν να σε συνδέσουν με διαπλεκόμενα συμφέροντα. αυτοί έτσι έχουν μάθει και τώρα τους κακοφαίνεται... προχώρα μπροστά και άσε την κακία τους να σέρνεται στο χώμα όπως σέρνονται και κάτι άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί δεν βγάζετε στη δημοσιότητα τα βιογραφικά των υποψηφίων;Να κρίνουμε μόνοι μας ποιανού ήταν το πιο βαρύ;Μήπως γιατί η επιλογή έγινε με άλλα κριτήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΜΙΖΕΣ.ΝΑΤΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ.ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκεί μέσα Ράμπο χρειάζονται......όποιος διοικητής και να ρθει θα φάει τα μούτρα του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδη τυχαινει να ειμαι φιλος και συνεργατης του Νικολα, θα σας πω μονο οτι ειναι ενα απο τα ποιο ηθικα και ακεραια ατομα που εχω γνωρισει. Αψογος επαγγελματιας, επιμενει στη λεπτομερεια και εχει αξιοσεβαστη πορεια στον χωρο. Δεν γνωριζω πως κατεληξε συγκεκριμενα στην Φλωρινα, αλλα ειναι σιγουρο πως το νοσοκομειο απεκτησε ενα σοβαρο διοικητη με ορεξη να παραγει εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και πως έγινε αυτό και μέσα σε 14 μήνες το βαρύ βιογραφικό έγινε ακατάλληλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.