Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

48ωρη Γενική Απεργία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας, να συμμετέχουν στην 48ωρη Γενική Απεργία στις 6 και 7 Μαΐου 2016, ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού και του φορολογικού και στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της κυβέρνησης.

Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Mετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

H ΓΣΕΕ αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, προκηρύσσει 48ωρη Γενική Απεργία για αύριο Παρασκευή 6/5 και Σάββατο 7/5 2016.

Η Συνομοσπονδία έχει λάβει ήδη απόφαση και για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου – ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων – και Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, καλεί σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στις Γενικές Απεργίες και στα Συλλαλητήρια και ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταδικάσουν κοινοβουλευτικά το πραξικόπημα της Κυβέρνησης.

Όσο η κυβέρνηση αγνοεί την κοινωνία και τις ανάγκες της, όσο παραμένει προσηλωμένη σε μέτρα και πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, η απάντησή μας θα δίνεται στους δρόμους με συνεχή αγώνα.

6 σχόλια:

  1. παλιοπασοκοι ρωρα σας επιασε το μενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνδικαλιστές άνθρωποι που ζουν χωρίς να δουλεύουν...Μισθοί ταξίδια τσάμπα βόλεμα και πέρα βρέχει...οι προδότες της εργασίας....Μίζα Ελλάδα λεφτά χωρίς ιδρώτα οι ευρωπαίοι μας πήρανε γραμμή και μας γαμ.... κανονικά...Είναι ίδιοι και χειρότεροι απο τους πολιτικούς...

      Διαγραφή
  2. Σύντροφε για σενα....
    Και έτσι σύντροφε "αριστερέ" γέννησες το τέρας...
    Γέννησες τη μαυροκόκκινη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
    Το μόνο που σε ένωνε με τους Καμμένους ήταν το μίσος, το μίσος για τους άλλους και η μόνη κοινή σας προσδοκία ήταν οι κρεμάλες.
    Γέννησες και κυρίως ανέδειξες στις πλατείες των "αγανακτισμένων" τα εθνικοσοσιαλιστικά υποκείμενα που αναπνέουν και οι χρυσαυγίτες εκστασιάζονται. Μόνος σου τα κανες θάλασσα σύντροφε. Και μη διαμαρτύρεσαι που η συλλογική σας αυταπάτη καταρρέει και τώρα...τρώγεσαι με τους συντρόφους σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ ξανά αριστερά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι άλλο Σύριζα μας καταστρέψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.