Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Δημήτρης Ζερβουδάκης live στην «Οδό Ονείρων»

Σάββατο 9/4/2016
Τιμή εισόδου 18 € (με ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων 16€ (με ποτό) μέχρι 8 Απριλίου

Έναρξη: 22:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23850-23332
Λεωφ. Κων. Καραμανλή 66

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό.
Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο.
Για ένα βράδυ το Σάββατο 9/4/2016 θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.
Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος! Παράλληλα με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη, με γενικό τίτλο «Ζωής Παιχνίδια».
Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Αριθμημένα συλλεκτικά τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού, θα τα βρείτε στην πόρτα του πολυχώρου ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ την μέρα της συναυλίας, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!
"Ζωής Παιχνίδια" λοιπόν στη μοναδική αυτή συναυλία στο πολυχώρο ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Η συναυλία ξεκινά στις 22:30.

2 σχόλια:

  1. Πόσο...18 ευρώ? Πλάκα κάνετε. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 40€ το ζευγάρι; Δεν σας έχει πιάσει η κρίση εσάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.