Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο δήμο Αμυνταίου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου εκφράζει τη λύπη αλλά και την έντονη δυσφορία για τις μαζικές δηλητηριάσεις κατά των αδέσποτων ζώων στο δήμο Αμυνταίου.

Για άλλη μία φορά κάποιοι αχαρακτήριστοι συμπολίτες μας έβαλαν φόλες, με αποτέλεσμα πολλά από τα αδέσποτα ζώα της περιοχής να βρουν φριχτό θάνατο.

Ο Σύλλογός μας θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου. Οι προσπάθειες για να βρεθούν οι ένοχοι, δεν θα σταματήσουν αν δεν προκύψουν στοιχεία.

Γιατί πρέπει κάποτε οι δολοφονίες να σταματήσουν.

ΤΟ Δ.Σ.

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιο κτήνος να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Εύχομαι αυτός ή αυτοί που το έκαναν να έχουν κακό ψόφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να πετιούνται φόλες, να κάνει στειρώσεις ο εκάστοτε δήμος και πάλι να γεμίζουμε αδέσποτα, είναι απορίας άξιο.
    Ναι οι φόλες είναι μεγάλο έγκλημα, αλλά για μένα πρέπει να τιμωρούνται και αυτοί που αφήνουν σκυλιά στους δρόμους επειδή τα βαρέθηκαν ή τους γέννησαν παραπάνω...

    Πάντως έτσι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Σίγουρα κάποιοι γνωρίζουν ποιοι τις βάζουν. Αλλά όσο δε λύνεται το πρόβλημα σωστά, δε νομίζω να σκέφτονται να καταδώσουν αυτούς που κάνουν τη βρομοδουλειά για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Και εγώ αισθάνομαι ζωόφιλος, όπως και πολλοί άλλοι, αλλά να είσαι ζωόφιλος , όχι όμως εις βάρος των άλλων! Και βέβαια είναι αποτρόπαια πράξη οι φόλες, όμως δεν θα πρέπει οι σύλλογοι ζωόφιλων να προτείνουν και κάτι για τα καημένα αυτά ζώα! Για τα αδέσποτα μιλάω! Όχι μόνο λόγια!

      Διαγραφή
  3. Τυχαίνει να δουλεύω στο ορυχείο Αμυνταιου και σχεδον καθημερινά υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι και δηλητηριαζουν τα σκυλιά με φρυκτό τρόπο.. παρακαλώ κάντε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε ,αν ξέρεις , τα ονόματα των δολοφόνων στον εισαγγελέα ή στην αστυνομία. Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει την καταγγελία. Δεν πρέπει με κανένα τρόπο τα ανθρωποειδή τέρατα να μείνουν ατιμώρητα.

      Διαγραφή
  4. Δεν παμε καλα στο τελος θα φοβομαστε να βγαλουμε βολτα εξω τα κατικοιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπενθυμίζω ότι το
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 30.000 Κάποιοι το ξέχασαν. Καιρός να τους το υπενθυμίσουμε .Όσοι γνωρίζουν ποιοι ποιος η ποια έριξαν φόλες στο Αμύνταιο υπάρχει και το τηλέφωνο του εισαγγελέα εκτός και εάν τις φόλες τις ρίξαν μεαεροπλάνα για την εξόντωση αλεπούδων και τις έφαγαν τα αδέσποτα σκυλάκια του Αμυνταίου΄.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.