Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με το νέο διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού

Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 ο νέος Ταξίαρχος Καρατζέτζος Προκόπιος, διοικητής της 9ης Μηχανοποημένης Ταξιαρχίας Πεζικού παρουσία και του Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού, κ. Γκίκα Φώτιου.

Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος, Μπαρδάκας Χρήστος και Απιδόπουλος Γιώργος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδης Νικόλαος.

Στην εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του κ. Ταξίαρχου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Φλώρινας και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τέλος, υπήρχε η δέσμευση και των δύο για την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών.

4 σχόλια:

  1. Αφού συμμετείχε το Τσουνάμι στη συσκεψη ειμαστε αισιοδοξοι οτι εγκαινιαστηκε μια νεα σχεση Στρατου, Δημου. Ο Δήμαρχος ετσι κι αλλιως μας εχει συνηθισει στις "γονιμες" συνεργασιες. Απο την πολυ δημιουργικοτητα υποφερουμε σε αυτην την πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ βράσε στο ζουμί σου...

      Διαγραφή
    2. Το θέμα δεν είναι βρε 9:48 αν βράζει κάποιος στο ζουμί του.
      Το θέμα είναι σε τι χέρια έπεσε η πόλη.

      Διαγραφή
    3. Ο δήμαρχος δεν βγήκε με πραξικόπημα αλλά με την ψήφο του λαού. Τώρα αν δεν σου αρέσει ο συγκεκριμένος, τι να κάνουμε, δυστυχώς... έχουμε δημοκρατία.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.