Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Απολογισμός έργου της Π.Ε. Φλώρινας (video)

Τον απολογισμό έργου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης, Στέφανος Μπίρος, αναφερόμενος σε μια σειρά έργων και δράσεων, αλλά και στον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια.
Παράλληλα, ο κ. Μπίρος αναφέρθηκε και σε δύο ακόμα θέματα της επικαιρότητας: την καθυστέρηση καταβολής επιδόματος στους νεφροπαθείς και τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων στους επαγγελματίες που έχουν αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών.

1 σχόλιο:

  1. Κυριε Μπιρο μιλησατε για το φραγμα Τριανταφυλλιας,δεν μιλησατε ομως για την αποκατασταση του οδικου δικτυου Υδρουσας Φλωρινας και τις ζημιες των σπιτιων στην τοπικη κοινοτητα που δημιουργηθηκαν απο τις μετακινησεις των φορτηγων για την δημιουργια του φραγματος μεσα απο τον οικισμο λες και δεν μπορουσε να γινει περιφερειακος δρομος κατα την δημιουργια του φραγματος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.