Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Moschopoulos Dynasty!!!

Μετά την στέψη του Δημήτρη ως Πρωταθλητή Ελλάδος (-13) πριν μερικές εβδομάδες, ήρθε ή μάλλον ξαναήρθε η σειρά της Ζωής Μοσχοπούλου να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (-17).
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι βρισκόμαστε μπρός στο κτίσιμο μιας νέας δυναστείας στην Ελληνική Ξιφασκία αυτή της Οικογενείας Μοσχόπουλου από το Αμύνταιο. Με τον καλύτερο τρόπο επιβραβεύονται οι κόποι και οι θυσίες αυτών των ανθρώπων που έβαλαν το Αθλητικό Μέλλον των παιδιών τους πάνω απ’ όλα και φυσικά στο πρόσωπό τους επιβραβεύονται οι θυσίες και οι κόποι όλων των γονιών που σέβονται και στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και των προπονητών του Ο.ΞΙ.Φ.
Για 2η συνεχή χρονιά, λοιπόν, η Ζωή κατακτά το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με την Μαρία Κεβρεκίδου 8η, Άμπα Αναστασία 13η, Χατζάρα Βασιλεία 14η, Ντώνου Ελένη 23η, Μαγγόνα Κατερίνα 30η, Μπάλκου Χριστιάνα 43η, Γκουλή Γεωργία 45η, Παπαδημητρίου Ελένη 48η, Ταρενίδου Αφροδίτη 54η και Χάτζιου Γεωργία 77η (84 συμμετοχές).
Στα Αγόρια ο Στέργιος Τσώκας έχασε για 2 χτυπήματα το χρυσό από τον Τσακιράκη του Θησέα Ηρακλείου, με τον Δημητρόπουλο Πέτρο 9ο, Κωνσταντινίδη Παντελή 11ο, Γιαννάκη Δημήτριο 31ο, Χατζηευφραιμίδη Κυριάκο 40ο, Ντώνο Μάριο 44ο και Χατζητύπη Φίλιππο 68ο (97 συμμετοχές).
Στα Ομαδικά Αγοριών οι Τσώκας, Δημητρόπουλος, Κωνσταντινίδης και Γιαννάκης κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο (17 ομάδες) και οι Μοσχοπούλου, Κεβρεκίδου, Μαγγόνα και Άμπα το Χάλκινο στα κορίτσια (17 ομάδες).
Το επόμενο Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ολοκληρώνεται με το Ξίφος Ασκήσεως.
Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια την κα Μαρία Τσουκαλά της Διαγνωστικής Έδεσσας και τον Φυσιοθεραπευτή κο Γιώργο Γιασημακόπουλο για την καθοριστική συμβολή τους στην αποκατάσταση και αποθεραπεία του Στέργιου.

Από το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο �� σε όλους και σε ανώτερες επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά κάποιο πρόβλημα έχει το άρθρο .....δεν αναφέρει πάνω από 2 φόρες το όνομα ....το γνωστό τέλος πάντων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι το αναφέρει 3 φορές μαζί με τα ευχαριστήρια στους γιατρούς που γράφει για άλλη μια φορά σε δελτίο τύπου .
      Περιμένουμε και αυτή την εβδομάδα να δούμε που θα το κολλήσει γιατί το πάθος για την προσωπική προβολή πλέον δεν κρύβεται ........

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.