Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

«Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η ταινία που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:

STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ
(STAR WARS: THE FORCE AWAKENS)

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1: 18.00 και 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1: 17.30 και 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 19/1: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Όσκαρ Άιζακ, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Μαρκ Χάμιλλ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου, Μαξ Βον Σίντοφ
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 136'

Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από 'δω καθώς το STAR WARS επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ.
Τρεις δεκαετίες από την καταστροφή της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος των Τζεντάι, ο Λουκ Σκάιγουοκερ, έχει εξαφανιστεί. Η Πρώτη Τάξη, διάδοχοι της Αυτοκρατορίας, αναζητούν τον Λουκ στους γαλαξίες, ενώ το ίδιο πράττει και η πλευρά των επαναστατών, τα παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία της στρατηγού Λία Οργκάνα. Ο Πόε Ντάμερον, ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης, αποστέλνεται να βρει έναν χάρτη που δείχνει το πού είναι ο Λουκ, από ένα χωριό στον πλανήτη Τζάκου, αλλά συλλαμβάνεται από τους αυτοκρατορικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.