Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η Φλώρινα στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό (video)

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσε τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 39 πόλεις της Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις ήταν και η Φλώρινα, με πρωτοβουλία της Ομάδας Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.


9 σχόλια:

  1. Η β@@@ που σας δέρνει υιοθετείτε Αμερικανικες ιδέες.....Γιατί δεν οργανώνετε μια μέρα δημόσια προσευχή από όλους τους Ελληνες ορθοδοξους? Αυτό είναι που πραγματικα μας χρειάζετε ετσι όπως καταντήσαμε και όχι να βγαζουμε τα στήθη μας δημοσιως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΑΠΛΗ ΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φεμινο-αμερικανιές της κακιάς ώρας. Αν ήμασταν λιγότερο λοβοτομημένοι, δεν θα καταδεχόμασταν να λεγαμε ότι "ο θηλασμός είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε βρέφους", αλλά θα το αντιλαμβανόμασταν ως τον φυσικό του τρόπο ύπαρξης.
    Και δεν θα διοργανώναμε φιέστες για να δημοσιοποιούμε μια προσωπική ιερή στιγμή μεταξύ παιδιού και μητέρας. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να στηρίξει κανείς αυτή την ιδέα, και πολύ πιο διακριτικοί και ουσιαστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παγκοσμια εβδομαδα μητρικου θηλασμου, ειναι δικαιωμα καθε παιδιου να θηλασει, η συνειδητοποιμενη μανα το ξερει, το μελετα, και το πρατει....να γιορταστει με μια ημεριδα απο ειδικους ΝΑΙ,αλλα αυτο το δημοσιο θηλασμο.......τι προσφερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAMIA PAGOSMIA IMERA ..TRELON IPARXEI NA TO GIORTASUME DEONTOS STIN FLORINA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λεγόμενες Παγκόσμιες ημέρες, όπως καθιερώθηκαν από τόν Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο. Η. Ε.) καί άλλους παγκόσμιους όργανισμούς κατα την γνώμη μου σκοπευουν στην απομάκρυνση μας από τόν Θεό, μας οδηγούν στήν απόρριψη των εκκλησιαστικών εορτών πρός αντικατασταση αυτών με τις παγκοσμιες ημέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο χαζοπουριτανισμός της Φλώρινας σε όλο του το μεγαλείο!Προσωπικά μετα την Κυριακάτικη λειτουργία πήγα με τα παιδάκια μου στην εκδήλωση.όπου το κλίμα ήταν εορταστικό,με παιδάκια και γονείς να διασκεδάζουν και μανούλες να θηλάζουν με τακτ,τα παιδάκια τους.Το μόνο αισχρό, προκλητικό και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ήταν η δυσοσμία από τα περιττώματα ζώων που επικρατούσε από την μια άκρη της πλατείας ως την άλλη και χαλούσε την όμορφη ατμόσφαιρα.Συγχαρητήρια στις εθελόντριες για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, που μακάρι να επαναληφθεί και του χρόνου και ντροπή σε όσους φταίνε για την κατάντια αυτή των πάρκων μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όλους όσους σχολιασαν αρνητικα: Ζούμε σε χρόνια οπου βασιλευει το μπουκαλι - μπιμπερο και ενω ειναι υποχρεωση της καθε μητερας να φροντιζει την σωστη διατροφη του παιδιου της οχι μονο δεν κανει το αυτονοητο (ετος των περιπτωσεων που αντιμετοπίζουν πρόβλημα φυσικα) αλλα είχαμε φτασει σε σημειο ο θηλασμος να θεωρείται εως και ξεπερασμένος . 60 % των τοκετων στην ελλαδα καισσαρικες και ο θηλασμος σε μικρα ποσοστα. Ολα για ευκολία...Οι κοπέλες δεν εβγαλαν τα στηθη τους εξω επιδεικτικα ούτε αντιγραφουν ξενα προτυπα κατα την γνωμη μου το τελευταιο ετος γίνεται μεγαλη προβολή του θηλασμου για να θυμηθεί επιτελους η ελληνιδα οτι αυτο ειναι το αυτονόητο και το φυσιολογικό. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.