Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Κωνσταντινίδη για το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου

Σχετικά με το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πιέσεις και όλη η προσπάθεια για να καταφέρουμε να εντάξουμε στο ΕΣΠΑ το κτίριο στέγασης του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου καρποφόρησαν.
Επισκεφτήκαμε με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος υπέγραψε την έγκριση της μελέτης για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο.
Σε νέες σύγχρονες συνθήκες δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μαζί με το νεοϊδρυθέν ΙΕΚ και τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Αμύνταιο, αναβαθμίζεται αισθητά η παρεχόμενη Παιδεία με αποδέκτη ολόκληρη την περιοχή και τη νεολαία της».

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ; Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΛΥΘΕΙ ,Η ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYTOΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΔΩΣΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. 11.47 ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ Η ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ρε κορόιδα, η γραμματέας του Στάθη γράφει στα σχόλια, δεν υπ΄αρχει άλλος που θα τον υπερασπιζότανε!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.