Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Βράβευση αθλητών και πολιτιστικά δρώμενα

Με την Παιδική Χορωδία «Δ. Λιώτσης» του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τους Κανταδόρους της Γ΄ Η-λικίου και το χορευτικό Τμήμα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ξεκίνησε η πέμπτη ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, για το κλείσιμο του εορτασμού των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό, την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2013.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των αθλητών του Δήμου Φλώρινας.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν περίπου 100 εν ενεργεία αθλητές που είχαν διακρίσεις σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η επιλογή των αθλητών έγινε μετά από υπόδειξη των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Φίλοι του Νέα Φλώρινα,
    ως γονέας (και μάλιστα περήφανος όχι μόνο για το παιδί μου) σας παρακαλώ όπως δεχθείτε τα παρακάτω σχόλια για την παρούσα ανάρτηση:
    - Συγχαρητήρια στον Δήμο Φλώρινας γιατί χάρισε στα παιδιά την αναγνώριση και τον σεβασμό των κόπων, που πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί, σε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη για τα περισσότερα από αυτά.
    - Συγχαρητήρια στον Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλη για την άψογη διοργάνωση
    - Δυστυχώς, ίσως να μην το αντελήφθην ορθώς, δεν έδωσε το παρόν το σύνολο των εκλεγμένων "αρχόντων" του Δήμου, αγνοώντας επιδεικτικά, την αναγνώριση των κόπων των παιδιών μας. Μάλλον το να ασχολούνται με αλληλοκατηγορίες εντός και εκτός blog είναι "Θεσμικώς Σημαντικότερον".
    ....και δεν είδα κανένα blog να το μνημονεύει,,,,κρίμα!
    Σε μια εποχή που θα έπρεπε να "κτίζονται" πρότυπα, προσφέρετε, και δεν αναφέρομαι μόνο σε σας, βαρύγδουπες, κατά άλλους κατινίστικες συνεντεύξεις τύπου από ΑΠΟΝΤΕΣ πρώην, νυν και..Αμήν.
    Με εκτίμηση
    Σκεπτόμενος Πατέρας (στα αγγλικά Father)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.