Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νέο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο

Το ΠΑΜΕ καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα και της σύγκρουσης με το κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε νέα συλλαλητήρια, το Σάββατο 18 Ιούνη, σε όλες τις πόλεις. Στη Φλώρινα, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στις πρόσφατες συνεδριάσεις των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, απαίτησαν τη σαφή καταδίκη των νέων βάρβαρων μέτρων του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος» και την κλιμάκωση της πάλης με στόχο την πλουτοκρατία, την ΕΕ και τα κόμματά της. Πρότειναν 48ωρη γενική απεργία κατά τη συζήτηση των νέων μέτρων στην ολομέλεια της Βουλής (28 – 29 Ιούνη 2011).
Σ’ αυτήν την πρόταση επιμένουμε! Δεν υπάρχει περιθώριο για καθυστέρηση. Οι εργάτες και οι εργάτριες, οι άνεργοι και η νεολαία, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αμείλικτο πόλεμο, που τους έχει κηρύξει το κεφάλαιο. Σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά, αποφασιστικά. Να κάνουμε νόμο το δίκιο μας.
Οι εργαζόμενοι από τα κάτω, – μέσα από γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, με το πύκνωμα της δράσης των επιτροπών αγώνα και των σωματειακών επιτροπών, – να σπρώξουν την κατάσταση προς τα εμπρός, να πιστέψουν στη δύναμή τους, να μπούνε μαζικά στη μάχη. Να ανοίξει η συζήτηση μέσα στους τόπους δουλιάς, στις λαϊκές γειτονιές και στα χωριά, στη νεολαία. Η βδομάδα 20 – 28 Ιούνη 2011 να είναι βδομάδα πολύμορφης δράσης στους τόπους δουλιάς. Να μη μείνει εργάτης έξω από αυτό το κάλεσμα μάχης.
Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.
Στη Φλώρινα, το Σάββατο 18/6/2011, στις 11:00’ π.μ.,
στην κεντρική πλατεία.

Όλοι στην απεργία στις 28 – 29 Ιούνη 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.