Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήριο της ομάδας των Αστυνομικών Αμυνταίου

Με την ολοκλήρωση του 4ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Φλώρινας η ομάδα των Αστυνομικών Αμυνταίου συγχαίρει την Ένωση Αστυνομικών για την επιτυχή διεξαγωγή και αυτού του Τουρνουά.
Η ομάδα μας μετά από πολύ καλή παρουσία σε όλους τους αγώνες κατόρθωσε να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού κατακτώντας τελικά την 4η θέση.
Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Τ.Σ.Φ. Πρεσπών για τη δίκαιη κατάκτηση του τροπαίου αλλά και όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους.
Ακόμα εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Μάκη Τσαϊρλή ιδιοκτήτη του Καφέ Status στο Αμύνταιο για την ευγενική του χορηγία στην ομάδα μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 5Ο Τουρνουά το 2012.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Για την ομάδα των αστυνομικών Αμυνταίου

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γενικός Αρχηγός

5 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά? Γι'ωργο ετοιμάζεσαι ή μου φαίνεται? Νωρίς δεν ξεκινάς το αγώνα?
    Αλλι'ως γιατί τόσο γλείψιμο και συμπεριφορές
    σφουγγοκωλάριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παρά μερικές χιλιάδες ψήφους διευθυντής βουλευτικού γραφείου βαπτίστηκε γενικός αρχηγός ομάδας εργαζομένων( μεταξύ των πολλών ομάδων της αστυνομικής διεύθυνσης φλώρινας) λες και μιλάμε για τσαμπιονς λιγκ και απευθύνει ευχαριστήρια στους συναδέλφους του.
    Τι σου κάνει ο άνθρωπος για λίγη δημοσιότητα. Έτσι για να φανεί. Πολιτική με παπατζιλίκι δηλαδή. Σταύρε θερίζει το δεξί σου χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΕΚΟΥΕΡ ΜΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sostooooooooooossssss
    poy einai aytos o maxalas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσεκούρ μαχαλά ρε φίλε. Από τις πιο γνωστές.
    Ρώτα τον Παπασωτηρίου που είναι αυτή η γειτονιά. Εκεί τον ψήφισαν όλοι. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.