Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Από τη σημερινή συγκέντρωση των αγανακτισμένων


14 σχόλια:

  1. Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, μπορει να 'μαστε δεκατρείς, αντε κι ο Λιάνης δεκατέσσερις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalitera 10 kai leontaria para 100 kai kottes san esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as erxosouna kai esu re file na eixe perisoterous.... min mas poulas tin eironia sou apo ton aknape sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί ήμουν φίλε μου γι' αυτό το λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα η ρετσινα ηταν μαλαματίνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει παιδιά χαλαρώστε και την προηγούμενη Κυριακή δεν είχε καθόλου κόσμο (το έχει ημέρα φαίνεται), τουλάχιστον αυτή είχε 60-70 ανθρώπους (δεν φαίνονται στις φωτογραφίες) οι οποίοι όμως καθόντουσαν περιμετρικά της πλατείας, όλα τα πεζουλάκια ήταν γεμάτα από κόσμο γύρω-γύρω μέχρι και στα κανόνια, δεν είχε κενά και ακούγανε από εκεί, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πλατεία στο κέντρο να φαίνεται άδεια. Τις άλλες φορές αυτά τα 60-70 (ή 20-30) άτομα μαζεύονταν στο κέντρο γι’ αυτό φαινόντουσαν περισσότεροι.
    Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκε το σημερινό, ήταν κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις. Μπράβο και στα παιδιά που ήρθαν να παίξουν μουσική εθελοντικά, ήταν πολύ καλοί και αν μη τι άλλο δεν έπαιξαν μόνο για τους αγανακτισμένους, τόσος κόσμος πέρασε προς τον πεζόδρομο και κοντοστάθηκε να ακούσει λίγο μουσική, ήταν μια ωραία εικόνα και μια καλή πρωτοβουλία.
    Μην βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας, έχουμε κάτι να χωρίσουμε; Έγινε κάτι ωραίο σήμερα για όλο τον κόσμο που πέρασε σήμερα από την πλατεία. Τα παιδιά φτιάξανε κάτι ωραίο - για αγανακτισμένους και μη - και το «χτυπάμε» και αυτό… Τι σας πείραξε σε όλη αυτή την ιστορία; Ας ερχόσασταν να τραγουδήσετε και εσείς και ας μην είστε (ή το «παίζεται») αγανακτισμένοι, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε… Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό τον τόπο; Επικρίνουμε τα πάντα πια, ακόμα και χωρίς λόγο; Έλεος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aknapes τι σημαινει.οπως λεμε mpratskodredi ας πουμε. καλα το πας το γραμμα αγανακτισμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ήμουν κι εγώ εκεί ..εσύ φραπεδόμυαλε ήσουν ???20 Ιουνίου 2011 στις 12:36 π.μ.

    εγω θα προτείνω ο δήμαρχος να ονομάσει την πλατεία πλατεία "κανόνια αγανακτισμένων" μόνο μήν καταλήξει πανηγυράκι η όλη συγκέντρωση θα ήτανβ κρίμα καλά τα χάπενιγκ αλλά η φωνή των πολιτών στο μικρόφωνο απουσίαζε,,,.οσο για τη άλλη πλατεία πλατεία φραπεδόμυαλων ικανοποιημένων ..τέντα φραπεδούρα κουτσομπολιό και έχει ο Θεός...την Τετάρτη καλή η μουσικούλα αλλα καιρός είναι οι πολίτες να ηχήσουν απο μικροφώνου τα "κανόνια" τους ...εκτός κι εάν έπαθαν φαρυγγίτιδα απο τα πολλά παγάκια σε φραπέδες και μπύρες που επιναν στην πλατεία φραπεδόμυαλων και καναπεδόμυαλων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν!
    Μια πολύ ωραία κίνηση έγινε στην πόλη. Το θέμα δυστυχώς είναι πως οι Φλωρινιώτες ακόμα δεν έχουν ξυπνήσει -όπως λέγανε οι Ισπανοί-. Γιατί τόσο βόλεμα παιδιά?? Είστε όλοι ικανοποιημένοι από τη ζωή και την κατάσταση στη χώρα?? Πάνε όλα καλά στην Παιδεία, στην Υγεία και στην τσέπη σας?? Είστε όλοι εργαζόμενοι με πάνω από 2.000 ευρώ?? Εσάς δεν σας έπληξε η κρίση??

    Πραγματικά δεν μπορώ να μας καταλάβω εμάς τους Φλωρινιώτες!!

    Και όσο για τις αντιρρήσεις κάποιων πως στις συναντήσεις υπήρξαν και κάποιοι κομματικοποιήμενοι, δεν μπορείτε να αφήσετε το δέντρο και να δείτε το δάσος για μια φορά??

    Το καράβι βουλιάζει και εσείς ασχολείστε με το μενού του εστιατορίου!!! Αν δεν κάνετε κάτι και εσείς σε λίγο θα είστε στον πάτο ... μαζί με... το "μενού"

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανταπόκριση απο το Συνταγμα

    Παιδιά κακά τα ψέμματα, γινόμαστε λιγότεροι. Χθες ήταν 3-4 χιλιάδες επί της Αμαλίας και λίγο περισσότεροι μέσα στην πλατεία στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα απο το ότι όσο πάει κομματικοποιείται είναι προφανές ότι πρέπει να βρεθούν νέες μορφές αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθες ήμουν κι εγώ με τον γιό μου.
    Αλλά βλέπω σιγά σιγά να καπελώνεται η "ιστορία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. apo poion kai pou to eides??? giati ego den eida tipota??? isa isa to antitheto...gia pes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.