Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Διαμαρτύρονται οι σπουδαστές του ΤΕΙ


Έξω από το δημαρχείο Φλώρινας συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα σπουδαστές των τμημάτων του ΤΕΙ, που θέλησαν με αυτό το συμβολικό τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το μέλλον του Ιδρύματος.
Οι σπουδαστές θέλησαν να συναντήσουν το δήμαρχο Φλώρινας, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του, ωστόσο δεν τον βρήκαν στο γραφείο του καθώς ο κ. Βοσκόπουλος βρισκόταν στα δικαστήρια.
Πάντως, όπως δήλωσαν, σκοπεύουν να ζητήσουν άμεση συνάντηση με όλους τους φορείς.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα με έπειθαν αληθινά οι σπουδαστές των ΤΕΙ πρίν πάνε διακοπές να κατέβαιναν αγανακτισμένοι σήμερα τ απόγευμα στην πλατεία για να καταθέσουν την αγανάκτιση τους για την τραγική κατάσταση που βιωνουμε μαζί τους , πολίτες και φοιτητόκοσμος , στην Φλώρινα.Το ναποζάρουν κάτω απο την ταμπέλα του Δήμου όχι πώς είναι κακό αλλα μου θυμίζουν κατευθυνόμενη διαμαρτυρία που αυτοκαταδικάζει την όλη λύπη ή αγανάκτιση του. άποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καθε περιπτωση η κινηση των φοιτητων επιβεβαιώνει την αναγκη υπαρξης μιας σχολής αυτής της μορφής στο τοπο μας. Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι ότι πλεον οι σπουδές αυτής της μορφής έχουν μέλλον. Δεδομένου των υποδομών μας και το ενδιαφέρον που οφείλουμε να αποδίδουμε, οι σχολές των ΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουν την λειτουργία τους & να ενισχυθούν, όχι γιατί η Φλώρινα είναι μια ακριτική περιοχή Αλλά γιατί η αξία και η ικανότητα τους συνεχώς θα εκτιμάται. Με το σχόλιο αυτό κάνω μια παρότρυνση και στους Φλωρινιώτες να υποστηρίξουν τέτοιες μορφές ανάπτυξης και παιδείας στο χώρο τους.


    Χ.Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΉ!

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ...ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ,ΤΕΛΙΚΑ ,ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Τ΄ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ...ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΝΟΜΟ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.