Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πρώτη θέση για το 2ο δημοτικό σχολείο Αμυνταίου στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Ο… «Chuck Norris» ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που διεξήχθη χθες στην Αθήνα. Πρόκειται ασφαλώς για το ρομποτάκι που κατασκεύασαν μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου και το οποίο θα εκπροσωπήσει πλέον τη χώρα μας, στη συγκεκριμένη κατηγορία, στους Παγκόσμιους Αγώνες του Νοεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι.
Την ομάδα του δημοτικού σχολείου αποτελούν οι μαθητές της 4ης τάξης Βαλάντης Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος Ηλιάδης και Γεώργιος Ελευθεριάδης, οι οποίοι κατασκεύασαν ένα ρομποτάκι, το οποίο τοποθετήθηκε μέσα σε ένα λαβύρινθο, από τον οποίο βρήκε την έξοδο και, παράλληλα, στην πορεία του συνέλεξε τρία μικρά μπαλάκια.

4η θέση για το ΕΠΑΛ
Η αντίστοιχη ομάδα του ΕΠΑΛ Αμυνταίου κατέκτησε, στον ίδιο διαγωνισμό την 4η θέση, με το ρομποτάκι ανακύκλωσης. Τα μέλη της ομάδας είναι οι μαθητές της β’ τάξης Στέφανος Χασάπης, Πέτρος Φορτομάρης και Στέφανος Παπανικολάου.
Προπονητές των ομάδων είναι οι καθηγητές Ηλεκτρολογίας Κωνσταντίνος Παπαγιάννης και Παύλος Ηλιάδης.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΙς 18/8/2011 ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
    ΛΟΥΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.