Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Διαμαρτύρονται για τα κολονάκια οι καταστηματάρχες

Στη συλλογή υπογραφών προχώρησαν οι καταστηματάρχες των οδών Μ. Αλεξάνδρου και 25ης Μαρτίου, με σύμμαχο τον Εμπορικό Σύλλογο Φλώρινας.
Σύμφωνα με το radioflorina.blogspot.com, οι καταστηματάρχες ζητούν την άρση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, σύμφωνα με την οποία τοποθετήθηκαν πλαστικά κολονάκια στο μέσο του οδοστρώματος των συγκεκριμένων οδών.

3 σχόλια:

  1. Καλα σας κανουν! Κοπριτες που θελετε αυτοκινητο για να πατε απο τον κυκλο στον κεντρικο, παρκαρετε οπου να 'ναι και ειχατε δημιουργησει κυκλοφοριακο χειροτερο κι απο της Αθηνας!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή ιδέα τα κολωνάκια. Το έχουμε παρακάνει όλοι μας, ακόμα και για κατ....μα με το αμάξι θέλουμε να πάμε. Πρέπει όμως να βάλουν και άλλα , τουλάχιστον ως το καφενείο 'ΔΙΕΘΝΕΣ', τότε θα τους παραδεχτώ. Να βρουν και μια λύση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορικών καταστημάτων. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να αφήσουν έναν άνετο χώρο στην γωνία κάθε καθετου επί της Μ. Αλεξάνδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια από τις σωστές κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που πρέπει να συνδυαστεί με χώρους ολιγόλεπτης στάσης σε διάφορα σημεία - για εκφόρτωση προϊόντων - επιτέλους δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ασυδοσία. Όπως λειτουργεί η 25ης Μαρτίου πλέον, έτσι θα λειτουργήσει και η Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα τα άλλα που ακούγονται για προβλήματα ανεφοδιασμού, καυσίμων αποχιονισμού είναι τεχνικά θέματα που καλείται η Δημοτική Αρχή να σχεδιάσει και να λύσει. Ας δούμε λοιπόν τι θα κάνει και μετά θα κρίνουμε. Πάντως το μέτρο είναι σωστό και ως οδηγός το επικροτώ. (Αφού έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο - μόνο με τέτοια μέτρα μπορεί να μπει μια τάξη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.