Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συγκέντρωση των αγανακτισμένων μετά… μουσικής

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, στην καθιερωμένη συγκέντρωση των αγανακτισμένων & αποφασισμένων στη Φλώρινα (6:00 μ.μ.), έρχονται οι «Αγανακτισμένοι-Περαστικοί» να συμπορευτούν με τους συμπατριώτες μας, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους μέσω της μουσικής.
Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συναυλία στην κεντρική πλατεία στα κανόνια, με ήχους, μελωδίες, στίχους και τραγούδια τα οποία θα μας «ξεσηκώσουν», θέλοντας να εκφράσουμε μέσω της τέχνης και της μουσικής την «αγανάκτηση» και τα αιτήματα μας.
Η συναυλία ψηφίστηκε στην τελευταία τακτική συγκέντρωση την Τετάρτη 15 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί εθελοντικά από τους Περαστικούς. Οι αγανακτισμένοι (ή αποφασισμένοι) της Φλώρινας, θα έχουν τη δυνατότητα, στις παύσεις ενδιάμεσα από τα τραγούδια, να παίρνουν το μικρόφωνο και να εκφράζουν ανοιχτά και ελεύθερα την άποψη τους.

14 σχόλια:

  1. ευγε και παλι ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ade re paidia na dosoume ena dinamiko paron oloi mazi , ade na sikothoume apo tous kanapedes mas !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΟΎΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ. ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ), ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ 20 ΩΡΩΝ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΑΝ 10 !! ΑΤΟΜΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thimono poly na moy leei oti eimai kimismeni autos poy moy ekopse to mistho moy kai me ypoxreone na trexo gia enan ypopsifio dimarxo kai tora bgainei kathe kyriaki plateia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ανόητες θέσεις είναι αυτές, ανθρώπου που δεν γνωρίζει ούτε στο ελάχιστο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα και κάθετε «χαλλλλλααααρά» στον καναπέ του, περιμένοντας ως θεατής, πιστεύοντας πως θα συνεχίσει να ζει όπως σήμερα. Από τι στο καλό έχουν αγανακτήσει; Ερώτηση είναι αυτή; Λέει ότι και εμείς γυρίσαμε τις πλάτες στα κόμματα αλλά και στους αγανακτισμένους, δύο πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα που φανερώνει καθαρά ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και τι γίνεται γενικά γύρω μας.
    Προσωπικά εγώ που κατεβαίνω στις συγκεντρώσεις στη Φλώρινα (και άλλοι τόσοι χιλιάδες στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα) είμαι άνεργος και έχω βρει ανάμεσά μου δεκάδες άλλους (χιλιάδες στην Αθήνα). Δεν γνωρίζω για ποιους αναφέρετε (μάλλον τον ενδιαφέρουν τα κοτσομπολιά και οι προσωπικές «μπηχτές» σε συμπολίτες μας, παρά να κοιτάξει το τι ΕΓΚΛΗΜΑ συντελείτε αυτή τη στιγμή στην πατρίδα) αλλά ακόμα και αν κατεβαίνουν «βολεμένοι» όπως αναφέρει στις συγκεντρώσεις, αυτοί δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της πατρίδας στους ξένους κερδοσκόπους απατεώνες; Ακόμα και η οικονομική «ελίτ» αυτής της πόλης πρέπει να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτό που συμβαίνει, όχι μόνο οι άνεργοι ή οι αδικημένοι οικονομικά. Τι σκεπτικό είναι αυτό; Βγάζω λεφτά, οπότε δεν έχω πρόβλημα; Με τη συνέχιση αυτής της πολιτικής και την υπογραφή του μεσοπρόθεσμου, η χώρα θα βυθίζεται ακόμα πιο πολύ στην φτώχεια, στις απολύσεις, στις περικοπές μισθών, στην εξαθλίωση και στο τέλος στην εξαγορά της από τους ξένους τοκογλύφους απατεώνες. Αυτό ΔΕΝ το έχουμε αντιληφθεί ακόμα και γι’ αυτό οι περισσότεροι πίνουν αμέριμνα τον καφέ τους λίγο παρακάτω (επειδή ακόμα έχουν λεφτά, ας του «τσεκουρέψανε» λίγο τον μισθό, με αυτό τον τρόπο πιστεύουν πως θα σωθεί η πατρίδα, ακούγοντας αυτά που τους λένε), θεωρώντας αυτούς τους αγανακτισμένους «γραφικούς» (οι οποίοι είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν γνώση του τι πραγματικά γίνεται και όχι τα «ψιλά» γράμματα περί κρίσης που λένε οι τηλεοράσεις και γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος – αποκρύβοντας τους ακριβείς όρους της δανειακής σύμβασης που θα μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, βολεμένους και μη). Όταν σε λίγους μήνες θα αρχίσει να φαίνεται τόσο έντονο το φαινόμενο των περικοπών, των απολύσεων και της φτώχειας και σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει αυτή η χώρα, ούτε λεφτά σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ, τότε να δούμε αν θα συνεχίζουν να πίνουν αμέριμνοι τον καφέ τους και να «γελάνε» κάτω από τα μουστάκια τους. Τότε θα κατέβει ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ στους δρόμους, αλλά θα είναι πλέον πολύ αργά, δεν θα μπορούμε πλέον τίποτα να αλλάξουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να μιλάς για εσένα άχρηστε που ψάχνεις δικαιολογία για την ανυπαρξία σου.. φαντάσου ακόμα και αυτοί που λες αγανάκτησαν και εσύ το παίζεις ακόμα...βούλωστο γιατί αν θες να μιλήσεις έλα εκεί αλλιώς κάτσε στην μιζέρια σου και άσε την προπαγάνδα για εκεί που σε παίρνει..
    είσαι χειρότερος από αυτούς που λες και έχεις μούτρα... ξέχασα αν είχες μούτρα θα τα βλέπαμε εκεί και όχι ανώνυμα να κατηγορείς κάποιους επειδή δεν είναι άχρηστοι σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο τσουβάλιασμα ο φίλος...ή η φίλη. Όλοι το ίδιο; Τι σχέση έχει ένας άνθρωπος που κάνει σωστά τη δουλειά του με κομματικά στελέχη που φάγανε;

    Επειδή είμαι εκπαιδευτικός και κάνω σωστά τη δουλειά μου ως επαγγελματίας, η μόνιμη επωδός όσων δεν είναι εκπαιδευτικοί (αλλά θα ήθελαν να είναι ίσως) είναι οι ώρες δουλειάς. Προφανώς εσύ και αρκετοί άλλοι δεν καταλαβαίνετε πως άλλο 1 ώρα σ' ένα γραφείο και άλλο 1 ώρα με 20 παιδιά που σ' αυτή την ώρα πρέπει να είσαι εκεί κάθε λεπτό, να προσέχεις τι λες, να προσέχεις τα ίδια τα παιδιά, όλους μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά. Χώρια τη δουλειά που έχουν κάποιες ειδικότητες στο σπίτι. Ένα αξιοπρεπή μισθό ζητούμε. Όχι πολυτέλειες. Ξέρω θα πεταχτούνε κάποιοι να μιλήσουν για κακούς εκπαιδευτικούς. Κακοί υπάρχουν σ΄όλους τους κλάδους. Και όσο περνά από το χέρι μου προσπαθώ να καυτηριάζω τέτοια φαινόμενα. Ο εκπαιδευτικός έχει υποχρέωση και καθήκον να ασχολείται με ψυχές (και με χαρτιά βέβαια) παιδιών. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τον κάθε δημόσιο υπάλληλο. Διαφέρει. Μην πάτε να κάνετε αριθμητική σύγκριση των ωρών του καθηγητή με οποιονδήποτε εργαζόμενο. Όπως εγώ σέβομαι κάθε εργαζόμενο, ΑΠΑΙΤΩ να σεβαστείτε και το δική μου δουλειά. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, να στείλει το παιδί του στην Εφορία ή στην ΔΕΗ να μάθει γράμματα.


    Φτάνει με τις δικαιολογίες και στο τσουβάλιασμα.
    Η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία, η υπευθυνότητα είναι θέμα προσωπικό του καθενός. Και δεν μετριέται αριθμητικά.

    Ό,τι κέρδισα, το κέρδισα μόνος μου.. Γι' αυτό αγανακτώ. Γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ???
    ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για βαστάτε ρε παιδιά, που του την πέσατε όλοι μαζί λες και τι είπε ο άνθρωπος;
    Το αυτονόητο είπε ότι δεν μπορεί βολεμένοι "χωρίς εισαγωγικά" να το παίζουν -γιατί σίγουρα δεν είναι- αγανακτισμένοι γιατί πρώτον αποτελούν μέρος του προβλήματος και δεύτερον το μόνο που κάνουν είναι να ψάχνουν να βρουν ένα ρόλο μπας και πείσουν τον εαυτό τους ότι κάτι έκαναν ως πολίτες και το βράδυ να κοιμηθούνε ήσυχοι ότι "ούτοι έπραξαν το χρέος τους"...
    Επαναστάτης εκ του ασφαλούς ξέρω να το παίζω και μόνος μου και δεν χρειάζομαι οδηγίες και μη μου πείτε πως κάποιοι δεν το παίζουν κοκόρια και μάλιστα σήμερα «εν χορδαίς και οργάνοις»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. diladi ego pou eimai bolemenos na mhn diamartiritho gia afto to aisxos poy ginete???
    prepi na ta xaso ola prota??? pate kala re??
    edo poulane thn ellada kai esy krinis pios prepi na antidra kai poios oxi??
    o eksipnos antidra kai o hlithios oxi.
    ta peri bolemenon kai k.t.l. einai xazes dikiologoies xazon anthropon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δε με απατά η μνήμη μου, στις τελευταίες εκλογές (Δημοτικές) το ΚΚΕ κατέβηκε με συνδυασμούς που έφεραν πανελλαδικά το όνομα Λαϊκή Συσπείρωση και κεντρικό πανελλαδικό σύνθημα: Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ !
    Άσχετο – οι αγανακτισμένοι πανελλαδικά είναι αγανακτισμένοι κατά του μνημονίου, της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται κλπ, ΑΛΛΑ στις αφίσες που βλέπω εδώ στο αγαπητό και φιλόξενο μπλογκ τα μοναδικά συνθήματα που αναγράφονται είναι : χωρίς καπελώματα ! Μακριά από κόμματα! Μακριά από φοιτητικές παρατάξεις και βία ! τελικά … ο σκοπός του Πρετεντέρη πέτυχε ε! Ούτε κουβέντα για το μνημόνιο και φυσικά …. μακριά από κόμματα. Τσουβάλιασμα = Φασισμός της ισοπέδωσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.43 profanos eise ektos topou kai ektos ellinikis pragmatikotitas mallon esi kai oi omioi sou zeite stin xonoloyloy kai trote san pithikia mpananes ..poios eise esi poy tha peis stous polites ean prepei na pane i ;oxi stin plate;ia...mazepsou kai xosta se ekeinoys poy se parakinoyn se paromoies propagandes ki ;oxi stous pol;ites arketa ipofere i ellada apo royfianous tou sinafiou sas ...parto eidisi exete teleiosei ;opos exei xreokop;isei oli i xora kai ton aganaktismenon kai ton ikanopoiim;enon san esena..kaneis den eine bolemenos oyte i afentia soy ..otan to petrelaio tha to plironeis xrisafi otan erimosoyn ta panta tote na se do poioi einai bolem;eni ...pithike florinioti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε με το βρισίδι κερδίζετε κάτι; άντε πια.. πειθω χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.