Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαθήλωσαν τον... Κωνσταντίνο Καραμανλή

(Αντιγράφουμε απο το kozanimedia.gr)

Με μια κίνηση που προκαλεί πολλές απορίες, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εν γνώσει του γενικού γραμματέα Γιώργου Κίρκου και μετά τη δική του σύμφωνη γνώμη, αντικατέστησε την επιγραφή στην πόρτα του αμφιθεάτρου, με την ονομασία "Κωνσταντίνος Καραμανλής"! Και τοποθέτησε μια άλλη επιγραφή, όπου απλά αναγράφεται "Αμφιθέατρο"!
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα σήμερα η εφημερίδα "Πρωινός Λόγος" και φαίνεται πως στην Περιφέρεια αποφάσισαν πως εφεξής το αμφιθέατρο δεν θα ονομάζεται "Κωνσταντίνος Καραμανλής"! Ο κ. Κίρκος, ερωτηθείς για το θέμα σήμερα, απάντησε πως ο ίδιος είναι κατά της μετονομασίας αιθουσών με ονόματα, λέγοντας πως "παλιά ονομαζόταν Μέγας Αλέξανδρος και το είχαν αλλάξει". Όμως, "Μέγας Αλέξανδρος" ήταν η ονομασία στο προηγούμενο κτίριο, στον Άγιο Δημήτριο, ενώ έτσι ονομάζεται και η αίθουσα συσκέψεων.
Επίσης, προκαλεί εντύπωση η ενέργεια, μόλις λίγες εβδομάδες πριν αναλάβει καθήκοντα ο Γιώργος Δακής. Φυσικά, όλο το...κακό ξεκινά από τη μετονομασία σε...αίθουσες και αμφιθέατρα και αυτό θα πρέπει εφεξής να σταματήσει. Αλλά τώρα...δημιουργούνται εντυπώσεις και κάποιοι δείχνουν πως ασχολούνται με μικροπρέπειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.