Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ηττα στο φινάλε

Χρειάστηκε η (διπλή) ψήφος του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου προκειμένου ο νομάρχης να περάσει την εισήγηση του για παραχώρηση των μετοχών που κατέχει η νομαρχία στην ΑΝΦΛΩ στους τρεις νέους δήμους του νομού.
Μάλιστα ο κ. Βοσκόπουλος αναγκάστηκε, υπό το βάρος των πιέσεων που δέχτηκε, να αλλάξει δύο φορές την εισήγησή του, η οποία τελικά προβλέπει την παραχώρηση μετοχών στο δήμο Φλώρινας (κατά 9.5%), στο δήμο Αμυνταίου (5%), στο δήμο Πρεσπών (1%) και Περιφέρεια (5%).
Τα παραπάνω πρακτικά δείχνουν πως ο κ. Βοσκόπουλος, στο τέλος της νομαρχιακής θητείας του, υπέστη μια ξεκάθαρη ήττα μέσα στο νομαρχιακό συμβούλιο, στο οποίο πριν από 4 χρόνια φαινόταν πανίσχυρος.

4 σχόλια:

  1. Αιμίλιος Ασπρίδης - Δήμαρχος Περάσματος27 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:50 μ.μ.

    Αγαπητέ ποντικέ, επειδή πρωταγωνίστησα το 1995 στην ίδρυση, το στήσιμο και στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ΑΝΦΛΩ, έχω έναν παραπάνω λόγο να αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση από τον ανεύθυνο τρόπο, λυπάμαι που το λέω, με τον οποίο αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά για τον τόπο μας θέματα. Όπως είναι γνωστό, η ΑΝΦΛΩ είναι ανώνυμη εταιρία και η λειτουργία της διέπεται από την σχετική νομοθεσία. Όταν κάποιος μέτοχος αποφασίζει την διάθεση μετοχών του, δεν μπορεί μόνος του να αποφασίσει τον λήπτη τους. Υπάρχει ολόκληρη διαδικασία κατά την οποία έχουν δικαίωμα προτίμησης οι παλιοί μέτοχοι ανάλογα με τα ποσοστά τους. Ενοχλούμαι διαπιστώνοντας ότι το ανώτερο συλλογικό όργανο του νομού μου, λειτουργεί με τόση προχειρότητα, καθόσον ο πιό πάνω λόγος δεν είναι ο μοναδικός για τον οποίο είναι άκυρη η σχετική απόφαση του Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει? Για πες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KANE ENAN XRONO ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.