Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Αρωμα" γυναίκας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος υποδέχτηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κίρκος καλωσόρισε την κα. Γεωργακοπούλου - Μπάστα λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι ένα από τα πολύ καλά και ικανότατα στελέχη της κυβέρνησης». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιοχή, τις προοπτικές, αλλά και τα προβλήματά της. Τόνισε ιδιαίτερα δε, το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό που κατάφερε στο μικρό διάστημα του ενός έτους που πέρασε, να δημιουργήσει και πάλι τους όρους για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.
Η κα. Γεωργακοπούλου – Μπάστα με τη σειρά της αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για τα καλά του λόγια, μίλησε για τις δυνατότητες της Δυτικής Μακεδονίας, το έργο που επιτελέστηκε τον τελευταίο χρόνο, αλλά και εκείνο που μένει να γίνει ώστε η χώρα να περάσει αυτή τη δύσκολη δημοσιονομικά και οικονομικά περίοδο. Κλείνοντας τις δηλώσεις της είπε χαρακτηριστικά: «θέλω να συνεχίσω το αποτελεσματικό έργο του κ. Κίρκου και δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ότι θα εργαστώ και θα αγωνιστώ μεθοδικά και αποτελεσματικά μαζί με όλους τους αιρετούς της περιοχής, τους Βουλευτές και τους φορείς, προκειμένου να παραχθεί αποτελεσματικό έργο με πολλαπλασιαστική ισχύ ανάπτυξης. Γνωρίζω ότι τα προβλήματα είναι πολλά, γνωρίζω όμως επίσης ότι ο τόπος έχει προοπτικές ανάπτυξης όπως και η Ήπειρος. Αυτές οι δύο περιοχές μπορούν να πετύχουν πολλά». Τέλος, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Δυτικομακεδόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.