Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 06:55 χθες το πρωί, στον Νομό Φλώρινας. Όπως ανακοινώθηκε από το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Α.Π.Θ., το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Χειμαδίτιδα Φλώρινας, σε απόσταση 125 χιλιομέτρων δυτικά από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟΧΩΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΟΜΑΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν φίλε μου, το σχόλιο σου είναι στην πλέον άσχετη ανάρτηση! Κατά δεύτερον, επειδή η προσωπική σου εμπάθεια δεν κρύβεται, αν θέλεις πριν αποχωρήσεις γίνε πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λες... εάν φυσικά μπορείς να το κάνεις! Αν όχι, το σχόλιο σου δείχνει καθαρά το τι προσπαθείς να πετύχεις! Στο καλό λοιπόν και διάβαζε από δω και πέρα αυτά που θέλεις να διαβάζεις, φορώντας πάντα τις χρωματιστές (με το χρώμα της αρεσκείας σου)παρωπίδες! Αναγνώστες σαν και σένα, με τέτοια εμπάθεια άνευ λόγου και αιτίας, δε θα μας λείψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ .ΙΣΑ-ΙΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΗΚΗ ΑΦΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΛΟΣ ΛΥΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλώς και η κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Αλλά με επιχειρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... σαφώς με επιχειρήματα και καλή ορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.