Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παραλειπόμενα από την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, παραδόξως δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτη όπως ακουγόταν. Πέρα από τους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι κάτοικοι του δήμου που παρέστησαν ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα.

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε ο επικεφαλής του τέταρτου συνδυασμού, Βασίλης Καραντζίδης, που υποστηρίχτηκε από το ΚΚΕ.

Σε διαμαρτυρία προχώρησαν κατά τη διάρκεια της τελετής εκπρόσωποι του Οικολόγων Πράσινων, αναφορικά με τη διακοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ. Μάλιστα, σήκωσαν και πανό μέσα στην αίθουσα.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους περισσότερους το γεγονός ότι το catering δεν ήταν από τη Φλώρινα, αλλά από την Πτολεμαίδα.

12 σχόλια:

  1. i teleytaia frasi deixnei akrivos ayto pou ta doume kai stin synexeia...kouragio floriniotes...etsi tha pame mprosta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερωτηση : ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χρειάζεται catering όταν η χώρα είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην παρέμβαση με το πανώ δεν συμμετείχαν μόνο Οικολόγοι Πράσινοι αλλά και μέλη του Συνασπισμού και φοιτητές από το πανεπιστήμιο, γι'αυτό και το πανώ ήταν ανυπόγραφο.

    Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να αντιδράσει η κοινωνία συνολικά και δυναμικά γιατί έχουν μείνει μόνο 2 μέρες μέχρι τη διακοπή των δρομολογίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν λίγο ήμουν στο σταθμό και ρωτήσα σχετικά. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν είναι οτι τα δρομολογια θα συνεχίσουν μεχρι τις 8 Ιανουαρίου.

    Σε ερώτηση μου για την πληρότητα των τραίνων της Γραμμής Θεσ/νικη-Φλώρινα μου απάντησαν οτι είναι πάνω από 70%!

    Με εισητήριο 7 ευρώ, τα έσοδα της Γραμμής ξεπερνούν τα 450.000 ευρώ ετησίως (Μόνο για τον προορισμό της Φλώρινας..)

    Τα συμπεράσματα δικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Δημήτρη, σύμφωνα με τον ΟΣΕ, μηνιαίως κόβονται 4.500 εισιτήρια και τα έσοδα είναι 29.000 ευρώ (το μήνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα 450.000 ειναι σύμφωνα με τους υπαλλήλους του σταθμού.
    Η απόκλιση είναι 100.000... οπότε η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση.

    4500 εισητήρια ο ΟΣΕ τα θεωρεί λίγα για τη Φλώρινα υποθέτω.. Να φανταστώ οτι οι μελέτες τους για τον 1 μήνα που έχει χιόνι το Καιμακτσαλάν θα τους λένε για 50.000 επιβάτες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:22 μ.μ.

    κάποιος ομίλησε ότι δέν διαθέτουμε κέτερινγκς!..φυσικά και έχουμε .Η φλώρινα το περασμένο 20ήμερο ήταν γεμάτη κέτερινγκς Προσφέραν στους διερχόμενους δωρεάν ούζα ,τσίπουρα, φασολάδες, κεμπαπια και άλλα παραδοσιακά εδέσματα .Ένα καζάνι φασολάδα και ένα με τσίπουρο να είχαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα έφτανε για τους παρευρισκόμενους της ορκωμοσίας και θα περίσευε για το συσσίτιο απόρων της Μητρόπόλεως. Τόσο μυαλό τόσο φαντασία χρειάζεται για να μήν πληρώνουμε εισαγώμενα κέτερινγκς απο την κάθε .."σουρδία" ;
    ΄
    ΠΟΝΤΙΚΈ κατόπιν εορτής πολλά θα ακούσω στο βουνό μου... για τραίνα που φέυγουν και πλαστικά κέτερινγκς που μας φέρνουν...όλα κατόπιν εορτής κατόπιν πάσης "εορτής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πάντα κατόπιν εορτής γίνονται όλα στη Φλώρινα. Αυτό είναι γνωστό πια! Υπάρχουν όμως και κάποιοι που τα λένε... ενώ κάποιοι άλλοι κωφεύουν βολεμένοι στην αλληλοεξάρτηση τους με την εκάστοτε εξουσία. Και αυτό είναι γνωστό. Ελπίζω να συμφωνείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποντικέ επειδή μου απευθύνεσαι σε πρώτο ενικό θα απαντήσω
    1 οι τοποθετήσεις μου δέν είναι επι προσωπικου αλλα επι κοινού
    2 περι εξουσίας...έχω στείλει τα χαιρετίσματα στην κάθε "εξουσία" δηλώνω "αναρχικός" στην σκέψη για τον τόπο μου και όχι για τα πάρτι της κάθε εξουσίας.
    3 όταν εγω έσπασα αβγά κάποιοι ταίζαν ..κότες. Μακράν απο εμέ οι αλληλοεξαρτώμενοι εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι
    4 το θέμα όπως βλέπεις ξέφυγε ...εκτιμώ ώς παλαιομπλογκέρος την δομή του μπλόγκ σου διαφορετικά ούτε ένα κλίκ θα έκαμνα.

    5 "είναι γνωστό" γιατί έτσι τους βολέυει κατόπιν εορτής χορέυουνε σχεδόν οι πάντες στην χαράδρα και πεδιάδα μέχρι στην βουλή ...

    6 Εκτιμώ όσους με εκτιμούν Όσουν δέν με εκτιμούν τους ..πατω!. Σε κανέναν δέν χαρίζω κάστανα ή καρύδια ..είναι στην φύση του βουνίσιου χαρακτήρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βουνίσιε,
    διαπιστώνω ότι συμφωνούμε και χαίρομαι! Η γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.