Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Εικόνες από τις Φωτιές της Φλώρινας







8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της το βράδυ των φωτιών. Δύο μπλόκα από τη μία και την άλλη μεριά του κύκλου στην πόλη της Φλώρινας. Φωτιές είναι, όλο και κανένα ποτηράκι θα έχει πιει ο κόσμος και αν πέσει και κανένα αλκοτέστ θα έχουμε σίγουρες εισπράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πέσει όμως κανένα αυτοκινητάκι με ποτισμένο οδηγό με αλκοόλ πάνω σε κανένα παιδάκι τι θα έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και αυτή τη μέρα που η Φλώρινα δέχεται κάποιους επισκέπτες, η τροχαία Φλώρινας φρόντισε να τους κάνει να ακούνε Φλώρινα και να φεύγουν χιλιόμετρα μακριά. Θα πρέπει λοιπόν κάποιοι και αυτοί είναι οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι να φροντίσουν προκειμένου να απομακρυνθούν από την Φλώρινα αστυνομικοί που αποδεικνύουν το μίσος τους για την περιοχή και τους κατοίκους της αφού με τον τόσο ζήλο ασκούν τα καθήκοντα τους. Βέβαια θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όπου και χρειάζεται αστυνόμευση και έλεγχος και όχι μέσα στα στενάκια της πόλης που στήνονται οι απαράδεκτοι για να τσακίσουν τον απλό κόσμο που ήπιε έστω και μία μπύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε ντρέπεσαι εσύ ο δεύτερος (24/12-9:56μ.μ.) που χρησιμοποιείς τα παιδάκια ως άλλοθι για να στηρίξεις την ασυδοσία της Τροχαίας στη Φλώρινα; Δε θέλουμε τροχαία ατυχήματα, προς θεού, δε θέλουμε θανάτους, θέλουμε όμως και τουρισμό, θέλουμε ανάπτυξη και φυσικά δε θέλουμε το χομεϊνικό κράτος της τρομοκρατίας. Εσύ που νοιάζεσαι για τα παιδάκια να ξέρεις ότι απειλούνται και από τα ναρκωτικά και να ξέρεις επίσης ότι κάθε χρόνο οι χρήστες πολλαπλασιάζονται. Εάν γίνονταν τόσοι έλεγχοι όσοι γίνονται στους οδηγούς, εάν κάθε ημέρα 50-60 άτομα περνούσαν από έλεγχο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Καταδικάζουν και αδικούν τη Φλώρινα οι υψηλόβαθμοι της Τροχαίας με τη συμπεριφορά τους, ελπίζω όμως ότι θα κατανοήσουν την πραγματικότητα και θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με το τρίτο και τέταρτο σχόλια, μπράβο σας κάποιος έπρεπε να τα πει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΩΛΕΣΘΗ. ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
    Υ.Γ.: ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΕΞΕΩΝ - ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ=ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συντοπίτες, το εάν σε κάποιον αρέσει η αστυνόμευση ή όχι είναι τελείως υποκειμενικό. Το ότι λέμε ελεύθερα την άποψή μας σε θέματα που μόνο επιφανειακά τα βλέπουμε άρα και ξέρουμε είναι .... ελευθέρία. 'Ομως βλέπω, ότι κατα την άσκηση των καθηκόντων τους είναι άριστοι και για αυτό θα πρέπει να τους συγχαρούμε. Η κούραση στη δουλειά τους σε τόσο δύσκολες - επικίνδυνες καταστάσεις πρέπει να μας κάνει πιό επιεικ'ης στην κριτική μας. Η αστυνόμευση χρειάζεται, όμως το πού, το πώς και το πόσο, ας το αποφασίσουν άλλοι, που έχουν και τα σχετικά δεδομένα. Οι φύλακές μας σίγουρα αγαπούν και αυτοί το τόπο μας όπως και εμείς, αλλά να μην νομίζουμε ότι τρελαίνονται να δουλεύουν και να μας γράφουν με μ'ισος. Οι έλεγχοι χρειάζονται, οι τουρίστες χρειάζονται και οι ελεύθερα εκφραζόμενοι χρειάζονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΩΛΕΣΘΗ. ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.