Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Και πάλι πρωταθλήτρια στην ανεργία η Δυτική Μακεδονία

Την άκρως…θλιβερή πρωτιά σε ποσοστά ανεργίας ανάμεσα στις 13 Περιφέρειες της χώρας κατέχει για μια ακόμη φορά η Δυτική Μακεδονία! Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Αρχής, για το τρίτο τρίμηνο του 2010 η ανεργία στην περιφερειά μας είναι στο 14,8%, έναντι 11,8% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009!
Σε επίπεδο Περιφέρειας το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται, μετά τη Δυτική Μακεδονία, στην Κεντρική Μακεδονία με 13,5%. Στον αντίποδα, το μικρότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στις Ιόνιους Νήσους με 8,1% και στο Βόρειο Αιγαίο με 9,3%. Την ίδια στιγμή, στο 12,4% σκαρφάλωσε η ανεργία στο τρίτο τρίμηνο από 11,8% που ήταν το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας. Στο τρίτο τρίμηνο του 2009, η ανεργία είχε διαμορφωθεί στο 9,3%.
Στην ευρωζώνη το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 10,1% τον Σεπτέμβριο, παρά την υποχώρηση του αριθμού των ανέργων στη Γερμανία, σύμφωνα με τη Eurostat
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ., κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010 ο αριθμός των απασχολούμενων διαμορφώθηκε σε 4.402.931 άτομα και των ανέργων σε 621.938.
Η απασχόληση μειώθηκε κατά 0,5% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 3,0% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2009. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 33,7% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2009.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ποσοστό ανεργίας των γυναικών (16,1%) είναι σημαντικά υψηλότερο από εκείνο των ανδρών (9,7%).
Από την κατά ομάδες ηλικιών διάρθρωση της ανεργίας προκύπτει ότι το υψηλότερο ποσοστό παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-29 ετών, ήτοι 24,2%. Για νέες γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει στο 30,6%
Ως προς το επίπεδο εκπαίδευσης, το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται σε όσους δεν έχουν πάει καθόλου σχολείο (19,3%), στους απόφοιτους ανώτερης τεχνολογικής επαγγελματικής εκπαίδευσης (15,1%) και σε όσους έχουν ολοκληρώσει μερικές τάξεις δημοτικού (12,4%). Το χαμηλότερο ποσοστό παρατηρείται σε όσους έχουν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό (7,5%) και στους πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (9,4%).
Από το σύνολο των ανέργων, το 87,0% αναζητά εργασία ως μισθωτός με πλήρη απασχόληση. Από το σύνολο των ανέργων που αναζητούν μισθωτή απασχόληση, το 53,9% αναζητά αποκλειστικά πλήρη απασχόληση, ενώ το 36,3% αναζητά πλήρη αλλά στην ανάγκη είναι διατεθειμένο να εργαστεί και με μερική απασχόληση.
Το ποσοστό των «νέων ανέργων», δηλαδή όσων εισέρχονται για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας αναζητώντας απασχόληση, ανέρχεται στο 23,7% του συνόλου των ανέργων ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι (αυτοί που αναζητούν από 12 μήνες και άνω εργασία, ανεξάρτητα αν είναι «νέοι» ή «παλαιοί» άνεργοι), αποτελούν αντίστοιχα το 48,4%.
Το ποσοστό ανεργίας των ατόμων με ξένη υπηκοότητα, είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των Ελλήνων υπηκόων (14,0% έναντι 12,2%). Επίσης, το 74,5% των ξένων υπηκόων είναι οικονομικά ενεργό, ποσοστό σημαντικά υψηλότερο από το αντίστοιχο των Ελλήνων το οποίο είναι 54,0%.

9 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΣΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ, ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΥΝ, ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ...

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΤΟΠΟΣ;

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΙΨΗΦΙΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ?

    ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο πάνω σχόλιο το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι ο συντάκτης του είναι άνθρωπος με άποψη, ιδέες και οράματα για μας και τον τόπο μας, σε αντίθεση με τους υποψηφίους των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να το ισχυρίζεται βεβαίως αυτό θα πρέπει να έχει ασχοληθεί και με τις προτάσεις των άλλων υποψηφίων, πέραν της εκλεκτής του, που θα μου επιτρέψει να αμφιβάλλω. Επειδή όπως και ο ίδιος ισχυρίζεται, υπάρχει μεγάλη ένδεια οραματικών ιδεών, τώρα που εντοπίστηκε ένα τόσο προικισμένο άτομο, θα είναι πολύ κρίμα και άδικο για τον τόπο μας, να πάει χαμένο. Τον καλώ λοιπόν να μας κάνει την χάρη, να ηγηθεί της προσπάθειας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (αν και πιο πολύ τον κόβω για υποψήφιο βουλευτή), για την σωτηρία της Φλώρινας. Μεγάλε κάνε μας τη χάρη, σώσε μας και εμείς υποσχόμαστε να σε στηρίξουμε ψυχή τε και σώματι και να μη φανούμε μικρόψυχοι όπως φανήκατε εσύ και κάποιοι άλλοι στις τελευταίες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΟΚΗΘΕΙΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΦΩΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΘΥΝΟΥΣ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    Α ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΣΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Για τον 8:45π.μ.) Συμφωνώ μαζί σου. Βουλιάζουμε!!!!!!!Αλλά εσύ μη φοβάσαι, δεν κινδυνεύεις. Είσαι τόσο φελός που είμαι βέβαιος ότι επιπλέεις ακόμα και στον.....αέρα. Από τη στιγμή που δηλώνεις ότι δεν υπήρχε καμιά αξιόπιστη πρόταση, από αυτές που ακούστηκαν στις πρόσφατες εκλογές, είμαστε όλο αυτιά να ακούσουμε την δική σου. Διαφορετικά είναι προτιμότερο να το βουλώνεις. Καλώς η κακώς ο κόσμος καλείται να επιλέξει μεταξύ υποψηφίων αλλά και προτάσεων που έχουν κατατεθεί και όχι αυτών που υποτίθεται ότι έχουν κάποιοι στο κλούβιο μυαλό τους. Γκέκε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΕ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

    ΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;

    ΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΘΟΜΑΣΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ ΛΙΑΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΒΡΙΣΙΜΟ ΧΥΔΑΙΟ, ΑΠΕΙΛΕΣ κ.α.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΔΙΑΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ 100%. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.

    ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΚΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΕΛΑΜΕ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΠΟΝΤΙΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΒΝ) ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ. ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατάσταση της χώρας μας, είναι απόρροια αντιλήψεων όπως του προηγούμενου σχολιαστή, που πρώτα ρίχνουν τον λύκο στο κοπάδι και μετά απαιτούν από τους άλλους να προστατέψουν τα πρόβατα. Όλα αυτά τα αστεία ανθρωπάκια, αν τα υποτιμήσεις, μπορεί να πάθεις μεγάλο κακό. Για τον χρυσό αιώνα της αρχαίας Αθήνας, απαραίτητος ήταν ο μεγάλος Περικλής, αλλά για την καταστροφή των Θερμοπυλών, ήταν αρκετός μόνο ένας εφιάλτης. Προσοχή λοιπόν στους σύγχρονους εφιάλτες. Τέλος θα συμφωνήσω μαζί του ότι όπως οι νίκες (άγνωστο βεβαίως είδος για αυτόν) έτσι και οι ήττες μπορεί να του γίνουν συνήθεια και είναι κρίμα γιατί είναι ακόμα πολύ νέος και φαινομενικά πολλά υποσχόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΝΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ 40 ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΕΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤ ΒΙΔΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ Ε; ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ. ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΥΝΟΣ.

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΕΡΙΞΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΩ...ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ Μ' ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ" ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ. ΚΡΙΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Τ Ι Σ Δ Ι Κ Ε Σ ΜΟΥ Η ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ;

    ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσε πιτσιρίκο, όταν εσύ πήγαινες, εμείς επιστρέφαμε. Καλή η προσπάθεια σου να καμουφλαριστείς αλλά ανεπιτυχής. Βέβαια τα μαθήματα αυτά θα σε ενηλικιώσουν, αλλά αυτό δεν θα έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς έχεις ήδη χάσει την μεγάλη σου ευκαιρία. Κοινώς κλώτσησες την καρδάρα με το γάλα. Πάρε λοιπόν αγκαλιά την "κολητή" σου την "μπουμπού" για να κλαίτε μαζί τα χαμένα σας όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.