Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εγγραφή και κινητό

Νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας από τη Ντόρα Μπακογιάννη. Σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" η κα Μπακογιάννη θα κάνει δώρο και ένα κινητό!
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η προσφορά ξεκίνησε 10 μέρες πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ. Σήμερα ισχύει για όλους τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη της. Κατόπιν συνεννόησης με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με την απόδειξη της συνδρομής 20 ευρώ στο κόμμα, όποιος επιθυμεί πηγαίνει στο υποκατάστημα της εταιρείας και παίρνει την προσφορά στο τηλέφωνο. Η μείωση στο πάγιο μάλιστα κυμαίνεται στο 10-15%.

6 σχόλια:

  1. ειναι απο αυτα που πηρε απο την siemens,τι αλλο θα δωσει για να γραψει μελη η μπουμπουκα?ΘΕΟΔΩΡΑ αντε τραβα ρε.....που λεμε εδω στην Φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μαρκα θα ειναι siemens?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΚΥΡΙΑ ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ.(ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι τέτοια η έκπληξή μου ,που δε μπορώ να αρθρώσω λέξη άλλη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε μας ρε Ντόρα και τη συνταγή για τα κεφτεδάκια της Μαρίκας να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. Πέρα από πλάκα έχεις πιάσει τον παλμό του πολίτη. Συνέχισε έτσι θα πας καλά. Α, ξέχασα το παιδί μου ζήτησε το cd της Πάτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι i phone κάτι θα παίξει, Ντόρα άφησε τις τσιγκουνιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.