Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εκλεισε ο "κύκλος" της νομαρχίας Φλώρινας

Με τη χθεσινή συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου ολοκληρώθηκε ο "κύκλος" της αιρετής νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και στο νομό Φλώρινας, μετά από 16 χρόνια.
Σε αυτό το διάστημα νομάρχες διετέλεσαν οι Τραϊανός Πετκάνης (1995-1998), Παύλος Αλτίνης (1999-2002), Γιάννης Στρατάκης (2003-2006) και Γιάννης Βοσκόπουλος (2007-2010).
Ένας σημαντικός αυτοδιοικητικός θεσμός έγραψε τους τίτλους τέλους του, παραχωρώντας τη θέση του στην αιρετή Περιφέρεια. Από τα έδρανα του νομαρχιακού συμβουλίου πέρασαν πολλοί και αξιόλογοι συμπολίτες μας, οι οποίοι πρόσφεραν στον τόπο από όποια θέση κι αν βρέθηκαν. Και είναι πραγματικά κρίμα που στη χθεσινή τελευταία συνεδρίαση δεν υπήρξε η πρόβλεψη από την πλευρά του νομάρχη και της συμπολίτευσης να τιμήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, κάτι που έγινε σε πάρα πολλούς νομούς της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΝΤΙΚΕ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΑΛΛΕΣ ΕΓΝΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ. ΗΔΗ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΤΑ ΡΙΖΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ Η ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΖΕΤΑ; Ο ΚΑΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΙΠΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.