Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μια ωραία ατμόσφαιρα...

Ως ποντικός κατάφερα και τρύπωσα  για λίγη ώρα στη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όπου έγινε… το έλα να δεις. Φωνές, εντάσεις, καυγάδες και μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Και όλοι οι πρωταγωνιστές των εκλογών παρόντες και παρούσες. Ναούμ, Σουμπάσης, Ασπρίδης, Μούσιου, Τσότσκος, Στρατάκης, Αναστασιάδης, Μπιτάκης, Θεοδωρίδης και πολλοί υποψήφιοι, συν τα μέλη της νομαρχιακής.
Την κουβέντα άνοιξε ο Γιάννης Στρατάκης και ακολούθησε η πρώτη κόντρα, μεταξύ του ιδίου και του Ναούμ, ο οποίος μίλησε για υπονόμευση του σε συγκεκριμένα χωριά.
Η Μούσιου εξέφρασε παράπονα γιατί δεν στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αιτιολόγησε τη νίκη Βοσκόπουλου στο δήμο Φλώρινας ως αποτέλεσμα του ότι αυτή και ο Ασπρίδης δεν τον κόντραραν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου και με τον τρόπο που θα έπρεπε.
Η χαρακτηριστική έκφραση του πρώτου σε σταυρούς περιφερειακού συμβούλου Νίκου Σαμαρά ήταν «να το πάρουμε απόφαση ότι χάσαμε».
Ο Ασπρίδης είπε πως πολλοί χάρηκαν από τη νίκη Βοσκόπουλου γιατί ήταν οι συντελεστές της και ακόμα δε μπορούν να σταματήσουν να χαίρονται. Είπε ακόμα πως δε μπορεί να συνεργάζεται με λαμόγια και εκεί  πολλοί από τους υποψηφίους της Μούσιου πετάχτηκαν σαν ελατήρια, καθώς θεώρησαν ότι αναφερόταν σε αυτούς.
Κόντρα υπήρξε και μεταξύ Σουμπάση και Ασπρίδη με τον πρώτο να διακόπτει το δεύτερο και να τον κατηγορεί ότι τόσα χρόνια πήρε από το ΠΑΣΟΚ και τον Ασπρίδη να του απαντά πως η διαφορά μας είναι ότι εσύ πας σε ένα χώρο για να πάρεις και εγώ για να δώσω.
Ο Τσότσκος κατηγόρησε ουσιαστικά τη νομαρχιακή επιτροπή ότι κάλεσε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, καθώς σύμφωνα με την άποψη του θα έπρεπε να παρευρίσκονται μόνο οι χρισμένοι. Η απάντηση Ασπρίδη ήταν πως για να συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε πρώτα να είχε διαγραφεί η Όλγα (Μούσιου) όταν πούλησε την ΤΕΔΚ, αλλά αντ’ αυτού το κόμμα την επιβράβευσε στις βουλευτικές εκλογές.
Το λόγο πήραν σχεδόν όλοι από τους παρευρισκόμενους και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον. Και όχι μόνο οι υποψήφιοι αλλά ακόμα και σύζυγοι υποψηφίων φωνασκούσαν.
Και μέσα σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα αργά το βράδυ η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όσο για τις ευθύνες, ακόμα αναζητούνται.
ΥΓ: κάθε επιπλέον πληροφορία, ευπρόσδεκτη.

33 σχόλια:

  1. μόνον οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και τα τσιράκια τους ενδιαφέρονται γι αυτά.
    Όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε παγερά αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΤΛ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΑΡΕΔΡΩΝ ΚΤΛ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΡΙΤΤΕ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ; ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ)

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΟΛΑ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ...

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΜΟΥΣΙΟΥ ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ε;

    Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ.

    Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2:23μ.μ. Τελικά ρε φίλε έχεις διαπιστώνω πραγματικά πολύ πλάκα. Έκανες ένα ετεροχρονισμένο σχόλιο στην ανάρτηση που αφορούσε τον Λιάνη και επανέρχεσαι τώρα με την ολοδιάφανη μάσκα σου που αποκαλύπτει το πρόσωπό σου. Αφού θέλεις να σε αντιμετοπίζουμε σαν στρουθοκάμηλο δικό σου το πρόβλημα. Ένα μόνο σχόλιο σε αυτά που λές. Επειδή ήμουν παρόν στη χθεσινή διαδικασία, όπως ήσουν και εσύ άλλωστε, δεν άκουσα τον Ασπρίδη να διαμαρτυρεται ότι δεν τον στήριξαν η Μούσιου, ο Θεοδωρίδης (αυτός τώρα που κολάει; Μήπως ήθελες να πείς Τσότσκος και σου διέφυγε;),ο Σουμπάσης, από ότι φάνηκε δέν είχε τέτεια απαίτηση παρ ότι αυτός δεν τους πολέμησε ποτέ όπως ψευδώς λές. Την Μούσιου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές την στήριξε με το παραπάνω παρότι είχε και τον δικό του αγώνα. Στις βουλευτικές εκλογές στήριξε το ίδιο κόμμα αλλά άλλον γιά βουλευτή (χωρίς να πολεμάει κανένα, επειδή τους θεωρούσε όλους συντρόφους, αλλά καλύτερο γιά τον ρόλο και γιά την Φλώρινα τον Λιάνη). Το παράπονό του ήταν όχι γιατί όλοι αυτοί δεν τον στήριξαν αλλά διότι ΟΛΟΙ τους ΨΗΦΙΣΑΝ τον χρισμένο από την Ν.Δ. την οποία υποτίθεται ότι αντιπαλεύονταν ως όφειλαν. Είσαι απόλυτα ξεκάθαρος ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ γιατί θέλατε να τον βγάλετε από το παιχνίδι. Δυστυχώς γιά τον τόπο όλοι εσείς τα ζητήματα αυτά τα θεωρείτε παιχνίδια και ο δύσμοιρος τόπος μας περιμένει από κάποιους σαν εσένα να τον βοηθήσουν. Ο Ασπρίδης δήλωσε ότι στο περιβάλον που έχει δημιουργηθεί στην Φλώρινα αισθάνεται ξένο σώμα και μετά το τέλος της θητείας του στην αντιπολίτευση του Δήμου Φλώρινας, δεν προτίθεται να ξαναθέσει υποψηφιότητα ούτε γιά Δημαρχος αλλά ούτε και γιά βουλευτής (αυτόν τον πόλο τον άφηνε από πάντα γιά σας που θεωρείτε ότι είστε σε θέση να ανταποκριθήτε στις απαιτήσεις του). Είστε λοιπόν ακόμα πιό ελεύθεροι να απολαύσετε τα αποτελέσματα της προδοσίας σας και να κάνετε τα παιχνιδάκια σας (αλοίμονο όμως στην Φλώρινα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ 150.000 ΕΥΡΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΣΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΩΝ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΣΤΟ, ΠΩΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι!
    ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ή(ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΙ) ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.(ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΛΠ)
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ "ΑΚΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.(ΟΛΓΑ ΦΤΑΝΕΙ, ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!!)

    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΜΠΑΣΗ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΦΟΣ),ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ".(ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ),ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ "ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗ!
    ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ -(Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ)-, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ", ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ? ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ" ή "ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ" ΠΡΕΠΕΙ:

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.(ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΟΥΦΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 2011?)

    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΩΝ (ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ),ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΤΟ ΑΥΤΙ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ" ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ, ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ!!!

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ!!!(Η ΟΛΓΑ ΠΗΡΕ 23%. ΚΑΛΟ?)

    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡ..... ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! (ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΙΟΥ).

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Ε. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΘΩΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (πχ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    (ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ Ε? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΝΕ ΣΕ ΘΩΚΟΥΣ).

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ' ΣΟΥ!!!

    ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑΟΥΜ ΧΩΡΙΣ "ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ".(ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ,"ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ, ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ).

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ Π Α Ρ Α Ι Τ Ε Ι Σ Α Ι!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ που είμαι ένα απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συγράτησα απο τα χθεσινά μιά παρατήρηση του Μιχάλη Τσότσκου.Ειπε ότι τελευταία ανέλαβε νομικός σύμβουλος στην ΔΕΗ ο Κωνσταντινόπουλος υπονοώντας συνδιαλλαγή. Κατάλαβα τότε γιατί με τόσο πάθος στήριξε Βοσκόπουλο. Είχε δίκιο ο Μιχάλης. Επιτρέπεται κάποιος άλλος να αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος την στιγμή που στο σπίτι του είναι τρεις νομικοί; Αλλά ρε Μιχάλη λύσε μου μιά απορία.....σε πόσες περιπτώσεις εσύ και το σόι σου είσασταν νομικοί σύμβουλοι επί διακυβέρνησης Ν.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έμαθα από φίλους Πασόκους που παραβρίσκονταν στην κομματική αυτήν συνάντηση πως εμφανίστηκε η Μούσιου με ολόκληρο στρατό και αρκετούς από τους τραμπούκους της Σουμπάση Λάζαρο κάποιον Γρατσουνίδη και άλλους που πήγαν με την εντολή να μην αφήσουν κανέναν με διαφορετική άποψη από την δική τους να μιλήσει συντονισμένος βέβαια και ο τσότσκος σε αυτήν την προσπάθεια και ως συνήθως ασυνάρτητος (δεν αξίζει να μιλάμε για αυτόν)και όλοι τους (και ο Σουμπασάκος)τα ρίχνανε στον Λιάνη (δικαίως κατά την γνώμη μου τους έστειλε όλους σπίτι τους όλα αυτά τα χρόνια τους ξεφτίλισε) για το λόγο αυτόν και αυτοί όλοι στήριξαν τον Βοσκόπουλο ως εκδίκηση.
    Άρε ξεφτίλες ευτυχώς σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το ΠΑΣΟΚ που έτσι καταντήσατε χάρισμα σας για τέτοιους λόγους δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 4:33 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ.

    1. ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΑΝΑ? ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΑΣΚΑ?

    2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

    3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΙΔΗ ΛΙΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ

    ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

    ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά αν δούμε και τον Σαμαρά βουλευτή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ο τύπος είναι παντελώς ακατάλληλος γι αυτήν την θέση. Με μυαλό και λόγο μικρού παιδιού. Ασε που γλύφει εκει που έφτυνε. Εκεί που τον έλεγε στην καλύτερη περίπτωση λαμόγιο τον ιάη τώρα τον υμνει για να τον στηρίξει η 'συμμορία', η οποία στο πρόσωπό του βλέπει το ιδανικό υποχείριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Μιχάλη δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα των εκλογών αφού ψήφισες Βοσκόπουλο εσύ και όλο το σάπιο κομμάτι που εκπροσωπείς και μην ψάχνεις φθηνές δικαιολογίες δεν σε είδα να αναφέρεσαι στον δικό σου στρατό , βέβαια έχεις μαζέψει όλους τους πικραμένους και χαμένους από τον Λιανή αλλά και παράλληλα βολεμένους , στην πιο πάνω ανάρτηση αλλά και στις βλακείες που έλεγες στην ΝΕ και όσο για τον αντιπεριφερειάρχη που δήθεν τον αποδέχτηκες και τον βοήθησες φαίνεται από το αποτέλεσμα του χωριού σου όλοι ξέρουν ότι έχεις κόμπλεξ απέναντι στον Ναούμ και δεν θα μπορούσες ποτέ δεχθείς να πάρει ένα αξίωμα παραπάνω από σένα (αν και αυτός σε βοήθησε κάθε φορά που ήσουν υποψήφιος) το σημαντικό είναι να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο που έπαιξες και πόσο υπεύθυνος είσαι για την καταδίκη που υπέστη ο τόπος.
    Ήθελες να πας και για δήμαρχος πανάθεμα σε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μας λές κι εμάς που τον ψηφίσαμε για τον βίο και πολιτεία του ίδιου και της οικογένειάς του να δούμε που κάναμε λάθος ρε ανώνυμε 11.29?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπάμαι για την κατάντια ορισμένων ανθρώπων, που λόγω καθαρά συγκυριών, όπως η ποσόστωση των γυναικών στα ψηφοδέλτια, κατάφεραν να αναρριχηθούν και να παίξουν ρόλο στα δημόσια πράγματα του Νομού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν στιγμή καταλάβει, που φτάνουν τα οι δυνατότητές τους και ποια πρέπει να τα όριά τους. Καθαρά με καιροσκοπικές διαθέσεις, διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για Ανώνυμο 10 Δεκεμβρίου 8:26 πμ
    Αγαπητέ φίλε, προς τι η επίθεση σε μένα; Η ανάρτηση στην οποία απαντάς, θεωρείς ότι είναι δική μου; Αν ναι, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αν όχι, τότε τα γραφόμενα σου εξυπηρετούν προσωπικά σκοτεινά συμφέροντα. Και επειδή η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχει καμία σχέση με μένα, αυτό που προσπαθείς να πετύχεις (την απαξίωση δηλαδή του blog) να είσαι σίγουρος πως δε θα καρποφορήσει. Δυστυχώς για εσένα και τα συμφέροντα σου!
    ΥΓ: Αυτό που επιχειρείς να κάνεις, με απλά λόγια λέγεται ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενα σχολιο για τον 9 Δεκ. 2:23μ.μ. Λυπαμαι που δεν μπορω να σε προσφωνησω ουτε "φιλε" ουτε "κυριε" διοτι εισαι ενα ελεεινο και τρισαθλιο ανθρωπακι, απο αυτα που εχουν εμποτιστει σε τετοιο βαθμο απο ενοιες οπως "κλεψιμο",¨κουταλα","λαμογια",ειδικα για ανθρωπους που διαχειριζονται δημοσια πραγματα, που τα αρρωστημενα μυαλα τους δεν ειναι σε θεση ουτε να σκεφτουν κατι θετικο και υγειες. Παντου γυρω τους βλεπουν μονο λαμογια και απαξιωνουν τους παντες και η μεγαλη τους αγωνια και προσπαθεια ειναι να συμετασχουν και οι ιδιοι στο υποτιθεμενο μεγαλο φαγοποτι. Στελνουν στην κοινωνια το χειροτερο μηνυμα ισοπεδωνοντας τα παντα (ολοι ιδιοι ειναι αρα ποιος ο λογος να αντιδρουμε και να αποκαλυπτουμε τους διεφθαρμενους;) και την αδρανοποιουν στα φαινομενα διαφθορας, για να δημιουργειται το καταληλο περιβαλλον ασυδοσιας και ατιμωρησιας που τους ταιριαζει για να δραστηριοποιουνται και οι ιδιοι. Δεν εισαι μονο ελεεινος αλλα και ενα θρασυδηλο σκουληκι που κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του μπλογκ, για να κατασυκοφαντηση συληβδην Δημαρχους, Συμβουλους και παρεδρους σαν καταχραστες. Αν γνωριζε κατι μεμπτο εστω και για εναν επρεπε να τον στειλει στον εισαγγελεα. Διαφορετικα να το "βουλωσει" και να μην αποπροσανατολιζει τον κοσμο. Δεν μπορω να δεχθω σε καμια περιπτωση οτι ολοι ειναι ιδιοι και ευτυχως το γνωριζω οτι δεν ειναι. Δεν ειμαστε ολοι σαν και εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα πουλάκι με πληροφόρησε ότι ο Ασπρίδης με κάποια στελέχη του συνδυασμού του, αλλά και μερικούς φίλους του, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο, μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Όπως είναι γνωστό η περιοχή αυτή έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Φλώρινα (κρύο-χιόνι-χιονοδρομικό) και η εμπειρία από την μεγάλη ανάπτυξή της, μπορεί να είναι χρήσιμη σε όσους ενδιαφέρονται για την τοπική δική μας ανάπτυξη. Η πρόταση θεωρήθηκε πολύ καλή και για τον πρόσθετο λόγο ότι θα τους βοηθούσε να εξοικειωθούν πιό εύκολα με την ιδέα της εκλογικής "αλληλεγγύης" από πολλούς "φίλους" και "συντρόφους" τους. Όταν έχεις τέτοιους φίλους λέει ο σοφός λαός μας, τι τους θέλεις τους εχθρούς. Επειδή κάποιοι από τους "φίλους" αυτούς όπως ο Θόδωρος Σουμπάσης είναι και πολυγραφότατοι σε κάποια άλλα μπλογκ, το ίδιο πουλάκι με ενημέρωσε για την περίπτωση κακοπροαίρετων και κακεντρεχών σχολίων, ότι το ταξίδι έγινε με πληρωμή των εξόδων συμμετοχής από τον κάθε συμμετέχοντα απευθείας στο ταξιδιωτικό γραφείο. Επειδή κυκλοφορούν πολλά λαμόγια και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια αυτή η διευκρίνιση θεωρείται απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα πουλάκι με πληροφόρησε ότι ο Ασπρίδης με κάποια στελέχη του συνδυασμού του, αλλά και μερικούς φίλους του, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο, μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Όπως είναι γνωστό η περιοχή αυτή έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Φλώρινα (κρύο-χιόνι-χιονοδρομικό) και η εμπειρία από την μεγάλη ανάπτυξή της, μπορεί να είναι χρήσιμη σε όσους ενδιαφέρονται για την τοπική δική μας ανάπτυξη. Η πρόταση θεωρήθηκε πολύ καλή και για τον πρόσθετο λόγο ότι θα τους βοηθούσε να εξοικειωθούν πιό εύκολα με την ιδέα της εκλογικής "αλληλεγγύης" από πολλούς "φίλους" και "συντρόφους" τους. Όταν έχεις τέτοιους φίλους λέει ο σοφός λαός μας, τι τους θέλεις τους εχθρούς. Επειδή κάποιοι από τους "φίλους" αυτούς όπως ο... Θοδωράκης είναι και πολυγραφότατοι σε κάποια άλλα μπλογκ, το ίδιο πουλάκι με ενημέρωσε για την περίπτωση κακοπροαίρετων και κακεντρεχών σχολίων, ότι το ταξίδι έγινε με πληρωμή των εξόδων συμμετοχής από τον κάθε συμμετέχοντα απευθείας στο ταξιδιωτικό γραφείο. Επειδή κυκλοφορούν πολλά λαμόγια και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια αυτή η διευκρίνιση θεωρείται απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια, διαπιστώνω με μεγάλη θλίψη, ότι στο Φλωριναίο ΠΑΣΟΚ:
    - Ο εμφύλιος καλά κρατεί.
    - Ελάχιστοι έχουν πολιτική και κομματική συνείδηση.
    - Οι περισσότεροι δυστυχώς, ενδιαφέρονται, για θέσεις και επιλογές νομής εξουσίας.
    - Ο Βουλευτής του Πασοκ, ανύπαρκτος στις εκλογές.
    - Σχεδόν όλα τα προβεβλημένα στελέχη, που πολλάκις στο παρελθόν εξαργύρωσαν πολιτικά ή επαγγελματικά την κοματική τους ιδιότητα, δεν συμμετείχαν, στην μάχη των εκλογών. Οι διάφορες προσχηματικές παρουσίες τους, δεν μπορεί να θεωρηθεί προεκλογικός αγώνας
    - Τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου, όπου, ενώ υπήρχαν τρείς πασοκικοί Δήμοι, όπου από την μία μεριά δεν καταφέραν να βγάλουν δήμαρχο από τον πολιτικό τους χώρο στον νέο διευρυμένο Δήμο Αμυνταίου και από την άλλη, το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας που υποστηρίχτηκε από το πασόκ να πατώσει.....! ?
    - Μήπως είναι ώρα να ανασκουμπωθούμε?
    Ολοι παραπονιούνται ότι, φταίει ο ένα φταίει ο άλλος κτλ! Αλλά πρίν αναζητήσουμε τις ευθύνες στους άλλους, μήπως πρέπει ολοι να κάνουν την αυτοκριτική τους? Οι εκλεγμένοι εφαρμόσαν πολιτικοί του συνόλου και όχι με ιδιωτελή και ωφελιμίστική στρατηγική?
    - Σαν ψηφοφόροι, ποιους επιλέξαμε και με ποιά κριτήρια?
    Τα αποτελέσματα τα βλέπετε. Σήμερα η Φλώρινα διαφεντεύεται από, ορισμένα λαμόγια, και την γνωστή οικογένεια (σε Δήμο, Νομαρχία και Αναπτυξιακή), ακόμη και στο προχθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο, πάλι για σαρανταπεντάρια αποφάσιζαν με απ'ευθείας αναθέσεις.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!!
    ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!!! ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ (8:17π.μ.) ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ "ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΗΤΑΝ 100 ΕΥΡΩ). ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ. Η ΛΑΣΠΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάζοντας με προσοχή τα διάφορα σχόλια θα ήθελα να σχολιάσω ότι μου κάνει εντύπωση που κάποιοι "ανώνυμοι" υπερασπίζονται με πάθος τον Ασπρίδη και μάλιστα με επιχειρήματα που "μυρίζουν" γνώση από μέσα όπως το προηγούμενο σχόλιο. Είναι σαν να μπαίνει ο ίδιος ο Ασπρίδης και να γράφει.

    Τέλος πάντων όποιος θέλει ας μπαίνει καλό είναι αυτο το πινγκ πονγκ των σχολίων και εχει πλακα

    Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν μπαίνει κανένας του βοσκόπουλου για τα μύρια όσα του καταμαρτυρούν εδώ. Το παίζει υπεράνω η δεν ξέρει να μπαίνει στο Ιnternet?

    Επίσης μου κάνει εντύπωση η επίθεση που γίνεται από κάποιους σε όσους κατηγορούν συλήβδην τους πολιτικούς ότι μπαίνουν στην πολιτική για να φάνε. Εδώ βοά όλη η Ελλάδα οτι έτσι είναι εδώ στην μικρή μας φλώρινα που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας θεωρούμε ακόμα οτι υπάρχοουν ρομαντικοί και τίμιοι. Ειδικά το σχόλιο 11-12-10 10:41 όπου κάποιος ανώνυμος βρίζει ένα άλλο ανώνυμο που κατηγορεί τουε πολιτικούς οτι νοιαζονται για το χρημα. Πολύ γέλιο.

    Βέβαια και η δική μου γνώμη είναι οτι για την μάσα και την χαψα γίνεται ο καυγάς. Αναμένω κι εγώ ανάλογο βρίσιμο για να απαντήσω και να εκτονοθώ.

    Προσωπικά ευχαριστώ το μπλογκ του ποντικου που συνεισφέρει στην ψυχοθεραπεια μας αυτεσ τις ημερες της κρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΖΩΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ,ΜΑΚΑΡΙ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ;ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ;ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΘΗΝΑ;
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    ΜΟΝΟ ΝΔ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
    [AΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!!
    ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!!! ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ...!!! ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε Γιάννη (6:43μ.μ.) πολύ καλά τα λές, συνέχισε έτσι μπας και ξυπνήσουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ταξιδι της ομαδας Ασπριδη στο Μπανσκο μου θυμισε τη δικη μου περσινη επισκεψη στο γνωστο θερετρο. Εχει τη δυνατοτητα να φιλοξενησει 20.000 επισκεπτες (το 90% αυτων ειναι Ελληνες). Αγανακτησμενοι με τους φιλους μου σχολιαζαμε την ανικανοτητα των δικων μας πολιτικων που το χιονοδρομικο της Βιγλας βρισκεται πολυ πιο κοντα στη Φλωρινα αλλα η αξιοποιηση του ειναι σχεδον ανυπαρκτη. Περιμεναμε μια ωρα στην ουρα για να ανεβουμε στο LIFT μαζι με χιλιαδες αλλους συνοστιζομενους. Ενας φιλος μου προτεινε να φορτωσουμε ολους τους πολιτικους μας σε ενα λεωφορειο και να τους φερουμε εδω μπας και ξεστραβωθουν. Τελικα το καναν μονοι τους εστω και αυτοι οι λιγοι. Ευχομαι να τους μιμηθουν και αλλοι και κατι να αντιγραψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο Κ.ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 13/12/2010 5.40 μ.μ.

    Φίλε, εδώ μέσα εκτονώνονται οι στρατοί. αλληλοδιαβάζονται, αλληλοβρίζονται και ξεκατινιάζονται για την κουτάλα και την καρέκλα. Η κοινωνία είναι παγερά αδιάφορη. Αστείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε, ήρθαν δεύτεροι στην ιδέα του Μπανσκο. Τους πρόλαβε ο Στρατάκης. Γι' αυτό ανέπτυξε τόσο καλά τον τουρισμό επί των ημερών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για την παραπάνω αωάρτηση 13 Δεκεμβρίου 2010 11:26 μ.μ.

    ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    Μας έστειλες φίλε μου. Εδώ ο κόσμος διαλύεται, η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν χάσει κάθε έννοια αξιπιστίας κι εσύ μιλάς για ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    Αυτη είναι η Φλώρινα. Ψάχνει μέσα να βολέψει και να βολευτεί και δεν ψάχνει άξιους ανθρώπους που θα μπορούν να εργαστούν σοβαρά και να διεκδικήσουν με αξιώσεις αυτό που μας αξίζει και όχι αυτό που μπορούμε να πάρουμε με μέσο.

    Με σοκάρει πραγματικά η αλλοτρίωση στην οποία μπορεί να έχουμε φτάσει ως Φλωρινιώτες που ακόμα ψάχνουμε τον άνθρωπο με μέσο στην Αθήνα!!!!

    Και βέβαια αυτήν την αλλοτρίωση την έφερε στην Φλώρινα ο αγαπητός κατά τ' άλλα κος Λιάνης ο οποίος τόσα χρόνια διαφημίζεται και βγαίνει βουλευτής με αυτό το επιχείρημα.

    και βέβαια ο φίλος σχολιαστής αυτό εννοούσε (εκτός αν με διαψέυσει οπότε θα το δεχτώ)

    ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ (ΛΙΑΝΗ) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ (ΔΗ) ΜΕΡΑ...(εμεις οι γύρω από την εξουσία)

    Μόνο που ο Λιάνης είναι παντελώς ανυπόληπτος στην σημερινή κυβέρνηση και ο Ασπρίδης χωρίς τον Λιάνη είναι παντελώς άγνωστος.

    Πάντως τόσος πόνος και σπαραγμος είναι ασύληπτο.

    Ψυχραιμία ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΡΙΣΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ Η ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ..ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ.ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟ 2Ο ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Ε;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΙΑΝΗ Η ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΣΠΡΙΔΗ.ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ:ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ;ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ;ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ;ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ.Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΑΝΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΔΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιά τον 14/12/2010 9:24π.μ. Ο Λιάνης είναι παντελώς ανυπόλυπτος. Ο Ασπρίδης είναι παντελώς άγνωστος. Εσύ είσαι παντελώς ΠΑΝΤΕΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με τα λαμόγια που κυκλοφορούν γύρω του έχει καμία σχέση;;; (προς 14.12.2010 3.56)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς τον προηγούμενο (5:22μ.μ.) Λογικό μου φαίνεται να έχει, αφού υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται (ο Αιμίλιος) και μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.