Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πρέσπες: Η τέρψη της εύγλωττης σιγής (video)

Ένα από το ομορφότερα σημεία, όχι μόνο της Φλώρινας, αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι αδιαμφισβήτητα οι Πρέσπες. Οι δύο λίμνες με την πλούσια και μακραίωνη ιστορία, τα γραφικά χωριά, η αρχιτεκτονική, οι εκκλησίες, ο ασύλληπτης ομορφιάς φυσικός πλούτος, η μοναδική βιοποικιλότητα.

Άγιος Αχίλλειος, Ψαράδες, Άγιος Γερμανός και Μικρολίμνη παρουσιάζονται σε αυτό το οδοιπορικό.

Δείτε ένα ακόμα εντυπωσιακό video του Δημήτρη Πασίνη με εναέρια, αλλά και… υποβρύχια, πλάνα που απογειώνουν τις αισθήσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό, για άλλη μια φορά.


8 σχόλια:

  1. Ποιος τους φταίει που η πλαζ επρεπε να ειναι γεματη με ξαπλώστρες και μπιτσόμπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ξαπλώστρες ήσαν επι Παπαδοπούλου όταν ήρθαν οι δημοκράτες διαλύθηκαν τα πάντα κάντε υπομονή οπου να είναι έρρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eιναι τέλειο, και η μουσική πολύ ωραία, συγχαριτήρια στον δημιουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου άρεσε .Με την πρώτη ευκαιρία ανηφορίζω στις Πρέσπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρόλο που αγναντεύουμε τα γαλανά νερά του Αιγαίου και είναι όμορφα όταν χαράζει στο Αιγαίο, για εμάς που βρίσκομαστε εκατοντάδες μίλια μακρυά, το παραπάνω βίντεο αποτελεί μια όμορφη και γλυκειά νοσταλγία, απλά γιτί είναι η πατρίδα μας και το σπίτι μας. Τα κατάφερες πάλι Δημήτρη να μας συγκινήσεις.....Θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά και το μεράκι....
    Από τη Σαμιακή γη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλή καλό το βίντεο.αλλα αυτή η περιοχή πρέπει εκτός από την γεωργία να αναπτυχθεί στον τομέα του τουρισμού αξιοποιώντας της λίμνες ως ελκυστικό μέσο στον τομέα αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.