Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκη (video)

Αγρότες με τα τρακτέρ τους θα συμμετέχουν στη μεγάλη κινητοποίηση της Πέμπτης, στην πόλη της Φλώρινας, όπως αποφασίστηκε χθες, κατά την κοινή σύσκεψη τους με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής οργάνωσης και συντονισμού κινητοποιήσεων των συλλόγων και κοινωνικών επαγγελματικών φορέων της ΠΕ Φλώρινας.
Στην επίσκεψη της συντονιστικής στο μπλόκο της Νίκης, έγινε ενημέρωση για την απεργία και το συλλαλητήριο και αποφασίστηκε η δυναμική συμμετοχή σε αυτό και των αγροτών.



7 σχόλια:

  1. Μπράβο!! Οι πολίτες πρέπει να είναι ενωμένοι σε αυτό που πάνε να μας κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σέλτσας και ο Αντωνιάδης μην τολμήσουν να πλησιάσουν τα μπλόκα είναι ανεπιθύμητοι. Μας πρόδωσαν με την στάση που κρατούν ή καλύτερα με την αδιαφορία τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ο Σέλτσας είναι κυβερνητικός ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ο άλλος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που προεκλογικά το έπαιζε προστάτης των αγροτών, αδιαφορεί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. Την επόμενη φορά να κάνει να κάνει ερώτηση στην βουλή για τους ελαιοπαραγωγούς της Φλώρινας και τους ψαράδες του Σακουλεύα.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΙΛΕ 1207 ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ...ΣΦΡΑΓΙΔΑ! ΄ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΚΥΠΡΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ/

      Διαγραφή
  3. Όσα λεφτά δανείστηκαν,
    στις Τράπεζες θα πάνε
    Να μη ‘’βουλιάξουν ‘’φίλε μου
    και μεις…… ψωμολυσσάμε
    Κάνε σού λένε υπομονή
    μέχρι να τα τινάξεις
    Δεν ντρέπονται να μας το λεν
    δεν θ,άχουν για συντάξεις.
    Όλοι μαζί με μια φωνή ...
    θα πρέπει να τους πούμε
    Στο ψέμα και στα δανεικά,
    δεν θέλουμε να ζούμε
    Ελάτε να τους διώξουμε,
    να φύγουν μια για πάντα
    Τρεις μέρες θα τους κλάψουμε,
    και μία στα σαράντα.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...πέρασα από το μπλόκο στην Νίκη και παρατήρησα τα άδεια κτήρια και το αναψυκτήριο του παλιού τελωνείου που ρημάζουν στην κυριολεξία. Η πρώτη σκέψη που έκανα είναι ότι θα μπορούσαν να μετατραπούν σε εκθετήρια πώλησης ΜΟΝΟ τοπικών αγροτικών προϊόντων στους διερχόμενους τουρίστες .Φασόλια, πατάτες, πιπεριές,φρούτα,΄γάλα και άλλα προιόντα οι αγρότες θα μπορούν άνετα χωρίς μεσάζοντες να τα πουλάν και να μην περιμένουν τους χονδρέμπορους ή άλλους στο χωριό ή στο παζάρι της Τετάρτης να τα πουλήσουν και να έχουν ζεστό χρήμα κάθε μέρα. Το ερώτημα είναι γιατί μένουν αναξιοποίητα τα κτήρια του παλιού Τελωνείου ; Το άλλο ερώτημα είναι πότε θα ανοίξει η "κάθετος" από την Νίκη έως το Αρμένοχωρι και έίναι κλειστή η οδός μέχρι σήμερα; Οι καθύλην αρμόδιοι τι κάνουν;Μόνο ¨συμπαραστέκοντε στα λόγια ;;;; Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.