Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Σάρισες: 6 συμμετοχές - μία πρόκριση στο ατομικό εφήβων - νεανίδων

Το Σάββατο 6/2/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στους άντρες συμμετείχαν με τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια.
Στην κατηγορία των Εφήβων αγωνίστηκαν οι Λυγούρας Α., Λυγούρας Σ., Αραβιάδης Ο. και Αντωνίου Κ. Στην κατηγορία των Νεανίδων οι Ευθυμίου Α. και Οικονόμου Ευ.
Σε μία διοργάνωση που συμμετείχαν 84 αθλητές και 14 αθλήτριες η αποστολή ιδιαίτερα των αγοριών ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς για την τελική φάση προκρίνονταν μόνο οι 4 πρώτοι, ενώ για τα κορίτσια μόνο 1.
Τελικά τα κατάφερε μόνο η Οικονόμου Ευαγγελία, η οποία νίκησε όλες τις αντιπάλους της και πήρε το μοναδικό εισιτήριο για την τελική φάση. Από τα αγόρια αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων οι Αντωνίου (2 νίκες, 1 ήττα), Λυγούρας Σ. (2 νίκες, 1 ήττα) και Λυγούρας Α. (1 νίκη, 2 ήττες). Ο Αραβιάδης αποκλείστηκε στο 2ο νοκ άουτ αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε σημειώσει 3 νίκες στη φάση των ομίλων. Η Ευθυμίου Άννα αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων (2 νίκες, 1 ήττα).
Οι εμφανίσεις των αθλητών μας κρίνονται ως πολύ καλές. Τα παιδιά έπαιξαν καλό πινγκ πονγκ, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια και έδειξαν σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική τους εικόνα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχόμαστε στην Ευαγγελία καλή επιτυχία στην τελική φάση.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα είναι παρούσες με 13 αθλητές/τριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.