Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Βλέπει Final-4 στο Κύπελλο ο Αμύντας Αμυνταίου

Η κλήρωση της β φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ, από την οποία προέκυψαν τα 4 ζευγάρια του θεσμού.
Ο Αμύντας Αμυνταίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στην Κατερίνη τον τοπικό Ορφέα, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα της Κατερίνης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και συνιστά αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση εκείνους που αντιμετωπίζει ο Αμύντας στο πρωτάθλημα της Α1. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, ήταν το Δεκέμβρη του 2013 και πάλι για το θεσμό του κυπέλλου, με τον Αμύντα να παίρνει εύκολα την πρόκριση στους ''8'' της διοργάνωσης, επικρατώντας στην Κατερίνη με 9-35.
Εφόσον ο Αμύντας προκριθεί στο Final-4, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό, τον νικητή του ζευγαριού, Εθνικός Κοζάνης – ΠΑΟΚ

Όλες οι αναμετρήσεις της β φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθούν το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου 2016. Συνοπτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα:
α. Ορφέας Κατερίνης- Αμύντας Αμυνταίου
β. Παναιτωλικός- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας
γ. Εθνικός Κοζάνης- ΠΑΟΚ
δ. Φίλιππος Βέροιας- Νέα Ιωνία
 

Στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί 13-14 Φεβρουαρίου 2016, θα διασταυρωθούν οι νικητές των ζευγαριών:
ε.Φίλιππος Βέροιας ή Ν. Ιωνία - Παναιτωλικός ή Φέτα Ήπειρος Αναγ. Άρτας
στ.Εθνικός Κοζάνης ή ΠΑΟΚ - Ορφέας Κατερίνης ή Αμύντας Αμυνταίου.
Η απόφαση για την πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, απο την ΟΧΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.