Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Παπαγιάννης και Νικολαΐδου στην 8άδα του Κυπέλλου

Με 22μελή, αποστολή μαμούθ, «κατέβηκε» το ξίφος ασκήσεως του ΟΞΙΦ στο Κύπελλο Ελλάδος -17 στην Αθήνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο τελευταίο Πανελλήνιο Κύπελλο για το 2015 και λίγο πριν ξεκινήσει, η «καυτή» περίοδος των πρωταθλημάτων.
Ξεχώρισαν, ο Χρήστος Παπαγιάννης με την 5η θέση και μια ανάσα πριν τα μετάλλια αφού έχασε για 1 χτύπημα το μετάλλιο (14-15 από τον Μανωλίκα – ΑΞΙΑ) και η Πένη Νικολαϊδου με την 8η θέση. Πολύ καλή παρουσία έκαναν και οι: Απιδοπούλου Αντωνία 13η, Κωστοπούλου Φλώρα 15η, Κωστέντσης Θεόδωρος 10ος, Μπαντίκης Άγγελος 12ος.
Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Στέργιος Τσώκας με την συμμετοχή του στο 5ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στην Κοπεγχάγη. Μετά από 4 νίκες και 2 ήττες στον 1ο γύρο, 2 νίκες στα νόκ άουτ με 15-14 τον LONGO (Italia) και ABEORD (Norway) σκόνταψε στον GAETANI (Italia) και έχασε την είσοδό του στην 16άδα. Τελική κατάταξη 26ος σε 186 συμμετοχές από 28 χώρες. Έτσι μετά την Βουδαπέστη, την Άγκυρα, το Κλαγκενφουρτ, την Βόννη και την Κοπεγχάγη ο Στέργιος «φιγουράρει» στην 21η θέση της Ευρωπαϊκής Κατάταξης.
Η αγωνιστική παρουσία του ΟΞΙΦ ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή της Μαρίας Παπαδοπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο -20 στην Λυών της Γαλλίας.
Το Αγωνιστικό 2015 ολοκληρώνεται με το καθιερωμένο Πάρτυ των Ξιφομάχων. Αυτήν την χρονιά λαμβάνει χώρο στην Καστοριά με το KIDS CUP Vol.1 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο οποίο προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 παιδιά από την Ελλάδα και όχι μόνο.
Πληροφορίες αναλυτικά στο: www.oxif.gr/kidscup

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.