Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Μνηστήρες υπάρχουν… νύφες δεν έχουν!»

Όλα δείχνουν ότι οι Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2014, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα όχι μόνο για τους υποψήφιους Δήμαρχους αλλά και για τους Δημοτικούς Σύμβουλους.
Τι να κάνω τον γαμπρό όταν δεν έχει νύφη, μόνος δεν πάει στην εκκλησία!
Λίγα ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» ως μνηστήρες του ύπατου αξιώματος, κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι από παλιά, κάποιοι το σκέφτονται και κάποιοι περιμένουν τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή για να κάνουν το επόμενο βήμα.
Οι υποψήφιοι (παρασκηνιακά) προετοιμάζονται, μετρούν τις δυνάμεις τους, αναζητούν συνεργάτες, φτιάχνουν δημοτικές κινήσεις, προβαίνουν σε εκτιμήσεις για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων, καταγράφουν αντιδράσεις, προκειμένου να καθορίσουν την τελική τους στάση…! δεν τους βγαίνουν όμως οι «νύφες».
Θα έχουμε υποψήφιους Δήμαρχους που στο τέλος θα μείνουν απ’ έξω, εξ αιτίας αδυναμίας σχηματισμού συνδυασμού, οι περισσότεροι «μνηστήρες» έχουν κάνει λάθη λίγο πολύ… με αποτέλεσμα να χάσουν πολλούς καλούς συνεργάτες άλλα και φίλους.
Ο συνδυασμός που θα στηρίζεται σε έναν οργανωμένο και πειθαρχημένο μηχανισμό με βαθιές ρίζες στην τοπική κοινωνία θα είναι ελπιδοφόρος ως προς το να «κουμπώσει νύφες».
Στα υπέρ θα πρέπει να καταγράφει η ενεργή συμμετοχή στελεχών από διαφορετικούς χώρους και η προσπάθεια να διώξει ο επικεφαλής της παράταξης βαρίδια του παρελθόντος.
Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι «ελεύθεροι σκοπευτές». (μ.μ.ε) κάποιοι αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, δεν αποκλείουν τίποτα με στόχο την κατάλληλη στιγμή να κάνουν το σωστό πλασάρισμα και να εξασφαλίσουν την προσωπική - πολιτική και κοινωνική καταξίωση τους.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4 σχόλια:

  1. Λιάση "ελεύθερος σκοπευτής" και "ξένο σώμα που μετά τις εκλογές θα φύγει απο την κοινωνία μας" ο σημερινός Δήμαρχος.
    Έτσι πάρε πρωτοβουλίες (τέλειωσε τον σημερινό) και στήριξε μια ανανεωτική προσπάθεια.
    Το χρωστάς στην κοινωνία και μπορείς με κάποιους άλλους να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Μνηστήρας πρέπει να είναι Ανδρας ή Γυναίκα με εμπειρία, και η ΝΥΦΗ ΠΑΡΘΕΝΑ, αμόλυντη, ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.
    Ξεσκισμένες Νύφες και παρτάλια δεν γουστάρουμε.

    ΤΡΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TRANE μήπως έχεις και το ...λεπίδι της παρθενοραφής ;;;; Ρε είστε σ ο β α ρ ο ί ;;;;;;;;; Τι να πώ...είστε άξιοι της..."παρθενογραφής" σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.