Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη υλοτομία στη Μικρολίμνη

Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν 50χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος εισήλθε παράνομα στο Ελληνικό έδαφος και κατελήφθη από αστυνομικούς να υλοτομεί δένδρα δρυός σε δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια από την αρμόδια Δασική Υπηρεσία, με σκοπό να τα μεταφέρει στη χώρα του.
Κατασχέθηκαν δύο (2) τσεκούρια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Ekei stin Mikrolimni olo kapoion syllamvanoyn. H' oi katoikoi zoun mesa sthn anomia, h' den katalavainoun xristo dipla tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει και πολλους κατοίκους το χωριό .βαρια βαρια να εχει 10 ατομα ,
    Φουκαρας αλβανος θα ητανε που πηγε στο βουνο να κοψει κανα ξυλο για να ζεσταθεί και θα περασε τα νοητα σύνορα μερικα μετρα, Αιντε και ποσα ξυλα να εκοβε με τσεκουρι και ποσα να μπορε να σηκ'ωσει στην πλάτη του .Σιγα την σοβαρη υπόθεση ,δεν αποτελει καν ειδηση για γέλια ειναι .Οι συνοριακοι εκει πάνω δεν πανε να ασχοληθουν πιο σοβαρες υποθέσεις .Τοσο εμπορευμα απο το λαζαρατι περναει απο κει πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.