Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση συμμετοχής στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω»

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει την κοινωνική δράση: «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» με στόχο τη στήριξη και αλληλεγγύη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να ευαισθητοποιηθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση, που θα διαρκέσει από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.
Για την επιτυχία της προσπάθειας απευθυνόμαστε σε εθελοντές, φορείς, πολιτιστικούς - αθλητικούς - συνδικαλιστικούς συλλόγους, εμπόρους, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες, πολυκαταστήματα - super market.
Επίσης, από τα Μ.Μ.Ε της περιοχής (τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ηλεκτρονικούς ιστότοπους) ζητούμε να γνωστοποιήσουν και προωθήσουν την πρωτοβουλία μας. Η συγκέντρωση, διαχείριση και διανομή των προσφερόμενων υλικών και τροφίμων θα γίνει στο τέλος της δράσης από τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής από 11-20 Νοεμβρίου 2013 στο e-mail: florinacommunity@gmail.com, στο http://florinacommunity.blogspot.gr/, http://www.facebook.com/ChristougennaGiaOlous ή στο τηλ. 6974816616

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.