Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο «Αμύντας» για τα γεγονότα στην Πάτρα

Αναφορικά με τον αγώνα της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας στην Πάτρα εναντίον της Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ, αφού αρχικά συγχαρούμε τις αθλήτριες και τον προπονητή της Ορμής για την νίκη τους, δεν μπορούμε να μην κατακρίνουμε την συμπεριφορά του Προέδρου της Πατρινής ομάδας, ο οποίος απέδειξε πόσο λίγος είναι για να υπηρετεί αυτή του τη θέση.
Σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε να μας υποδεικνύει κατά πόσο ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας μας, οι οποίοι χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης μας, δεν αναγνωρίζουν και δεν υπηρετούν την ιστορία του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ». Αντίθετα, η δική του συμπεριφορά απέναντι στον δικό μας ιστορικό σύλλογο δεν υποστηρίζει τους σχολιασμούς του.
Η Διοίκηση του Συλλόγου μας, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές δυσκολίες του αγώνα αλλά και τις προκλήσεις τις οποίες βρέθηκαν οι αθλήτριες μας να αντιμετωπίσουν εντός αγωνιστικού χώρου από ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας, καταδικάζει από τη μία την αντίδραση ορισμένων αθλητριών μας, από την άλλη όμως αδυνατεί να κατανοήσει τον τρόπο και τον χώρο που επέλεξε ο Πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας, Ανδρέας Κόγκας, να λύσει τις οικονομικές του διαφορές με τις πρώην αθλήτριες του συλλόγου του. Ευτυχώς, τουλάχιστον στην οικογένεια της χειροσφαίρισης, είναι γνωστή τόσο η δική μας ιστορία όσο και η δική του.
Όσον αφορά τις αθλήτριές μας, μη συμφωνώντας με τον τρόπο που αντέδρασαν εντός αγωνιστικού χώρου στις ανεκδιήγητες προκλήσεις και ύβρεις που δέχτηκαν, η Διοίκηση του Συλλόγου μας θα επιληφθεί, ως οφείλει στην ιστορία του, επί του θέματος.
Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αποτελούν το πολυτιμότερο κύτταρο του ΑΜΥΝΤΑ, να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που μέχρι τώρα έχουν δείξει στην ομάδα μας και να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθειά της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Περικλής Χατζής
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Θωμαΐδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.