Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

Όλοι στη συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17/11/2013, στις 11:30΄ το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

6 σχόλια:

  1. Βρήκατε κανέναν νεκρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη λίστα με τους καταγεγραμμένους νεκρούς της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, δόθηκε σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο υφυπουργός της Χούντας Σπύρος Ζουρνατζής στις 19 Νοεμβρίου 1973, από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Δημήτρη Καψάσκη. Αναφέρονται τα ονόματα των νεκρών που είχαν νεκροτομηθεί ως το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:20_November_1973.jpg

    Φυσικά οι νεκροί ήταν περισσότεροι.
    Εσύ, 6:08, είσαι πιο θλιβερός και από τους υπουργούς της Χούντας. Σε λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΔΟΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ !
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΟ 1940 ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φίλε μου, δεν πολεμήσαμε όλοι ενάντια στους Γερμανούς! Οι δοσίλογοι, οι μαυραγορίτες, οι ταγματασφαλίτες, οι Σουμπερίτες, οι Τσολάκογλοι και άλλοι πόσοι πήραν το μέρος των κατακτητών. Άλλοι ήταν στα βουνά και άλλοι έπιναν καφέ με Γερμανούς αξιωματούχους στα καφέ του κολωνακιου. Ο όρος ΕΘΝΙΚΗ αντίσταση είναι λάθος. Δεν αντιστάθηκε το ΕΘΝΟΣ αλλά συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις. Η πάλη για την ενότητα όμως είναι βασικό μας καθήκον

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ (1940) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί γίνονταν και τότε και τιμ πρέπει να γίνει και τώρα με τους ντόπιους συνεργάτες τους; Και τι θα γίνει με βιομήχανους και εφοπλιστές που εφαρμόζουν τα μνημόνια και θησαυρίζουν; Τι θα κάνουμε με τα 800 φυσικά πρόσωπα μεγαλοκαπιταλιστών που κατέχουν 60 δις και μάλιστα τα αύξησαν κατά την περίοδο της κρίσης 20%.
      Όπως και τότε έτσι και τώρα ... ή με τον Άρη ή με τον Ράλλη, ή με το ΕΑΜ ή με Χίτες/ΠΑΟτζήδες, ή με το κεφάλαιο ή με τον λαό.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.