Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πρεμιέρα για την ομάδα του Φιλώτα στο πρωτάθλημα της Α2

Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών η ανανεωμένη ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. το Σάββατο 16/11/13 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου κόντρα στην φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς. Ο αγώνας αναμένεται να έχει έντονα ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη.
Η Λιότσκα Θεανώ που θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επικεφαλής προπονήτρια του Φιλώτα, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα καθώς και τις νεώτερες σε ηλικία παίκτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες τις ομάδας.
Στον αντίποδα, η πολύ καλή νεανική ομάδα της Καστοριάς, η οποία έχει κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια θα διεκδικήσει το ροζ φύλλο με αρκετές αξιώσεις. Με αιχμή του δόρατος το δίδυμο των Ζυγούρα, η Καστοριά θα παλέψει για την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, νίκη ψυχολογίας απαραίτητη και για τις δύο ομάδες.
Για την ιστορία οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φόρες τα τελευταία δύο χρόνια με τον Φιλώτα να ηττάται οριακά τις τρεις φορές και να κερδίζει τις δυο, μια εκ των οποίων στον 1ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΣΧΔΥΜ.
Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, το Δ.Σ. του συλλόγου, θέλει να ευχηθεί υγεία, ωραίες εμφανίσεις και καλή επιτυχία, σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τα σωματεία για την αθλητική περίοδο 2013-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.