Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η λαϊκή συνέλευση στη δημοτική κοινότητα Αμυνταίου

Σε συνέχεια της προσπάθειας για άμεση επικοινωνία, μέσω λαϊκών συνελεύσεων, με τους δημότες του δήμου Αμυνταίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ο δήμαρχος Αμυνταίου, κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμυνταίου, κος Μωϋσιάδης Κων/νος, ο οποίος διεύθυνε και τη ροή της διαδικασίας, ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κος Χαριτίδης Ευθύμιος,οι αντιδήμαρχοι του δήμου κύριοι Ακριτίδης Βαγγέλης, Θεοδώρου Απόστολος, Θεοδωρίδης Αβραάμ, συνδιοργάνωσαν από κοινού με το τοπικό συμβούλιο Αμυνταίου και τον πρόεδρο κο Τρυφωνόπουλο Γιώργο, λαϊκή συνέλευση την 16 Δεκ 2015, στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου, στην οποία παρευρέθησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Ρακόπουλος Άγγελος, η κα Ιωαννίδου Ελένη και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αετού κος Σάββας Καραγιαννίδης , ενώ παρόντες ήταν από την αντιπολίτευση οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Γιανιτσοπούλου Σουμέλα και ο κος Παπαχρήστου Νικόλαος.
Στη συνέλευση, μεταξύ πλήθους θεμάτων, επικράτησε το θέμα της τηλεθέρμανσης, για το οποίο την αρχική ενημέρωση έκανε ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κων/νος, αναφερόμενος συνοπτικά στο ιστορικό, την εξέλιξη και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το έργο σήμερα.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους κατοίκους προκειμένου να εκφράσουν τα προβλήματά τους και τις ερωτήσεις τους.
Ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, τις οποίες εισέπραξαν οι λιγοστοί, δυστυχώς, παρευρισκόμενοι, δείχνοντας υπομονή και ειλικρινές ενδιαφέρον.
Δυσάρεστη εντύπωση προκάλεσε η στάση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης κου Παπαχρήστου Νικόλαου, ο οποίος αν και έθεσε πολύ σοβαρά, αλλά αναληθή, θέματα για την εξέλιξη του όλου έργου της τηλεθέρμανσης, αποχώρησε εσπευσμένα, μη έχοντας υπομονή (;) να περιμένει να ακούσει την απάντηση του προέδρου της τηλεθέρμανσης κου Χαριτίδη Ευθύμιου, ο οποίος με καταιγιστικό τρόπο, αναφέρθηκε σε καίριες παραλήψεις της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΤΕΠΑ αλλά και σε στοχευμένες άμεσες ενέργειες της σημερινής διοίκησης της και διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα λεγόμενα του κου Παπαχρήστου, που για άλλη μια φορά δυστυχώς, προσπάθησε με ανακρίβειες να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, σημειώθηκαν οι ανησυχίες των κατοίκων και δόθηκε η διαβεβαίωση, εκ μέρους του δήμου Αμυνταίου, ότι παρόμοιες συνελεύσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.