Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώνεται σήμερα η «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει και για το έτος 2015 «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.
Τα αγαθά τα οποία θα συγκεντρωθούν είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καθημερινότητα.
Η συγκέντρωσή τους θα πραγματοποιείται καθημερινά από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως και 21:00 στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19, απέναντι από την ΕΡΑ Φλώρινας).
Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν μέχρι την ημέρα της ολοκλήρωσής τους θα δοθούν κατόπιν στους δικαιούχους τους.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2385351010, 2385351031, στο email: dimotikikoinotitaflorinas@gmail.com.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΓΑΘΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΓΑΖΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΗΤΗΣ 11:31 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΒΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ Η Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΠΡΙΝ ΡΟΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΡΟΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΡΟΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ (ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.